@5 tak tak.... navyse, iba malo krajin ako Slovensko si berie poplatky za sprostredkovanie zamestnania... ci v zahranici alebo v tuzemsku. A u takychto agentur su tie poplatky nehorazne. Nikdy by som nedala taku sumu len za to, ze mi povedia kam mam ist a daju max. nejaku vytlacenu brozuru.
@n0win0u mna napada dost casto, dokonca aj ked idem len tak po obchode a pozriem sa do regalu
hf hf hf, ja placem ze je co ale miesto toho aby som tento ilegalny patent na rozum vyuzila a pracovala tak sa snazim o to zaplavit cely birdz svojimi kokotinami
@n0win0u snazim sa dokoncit pracu ktora mala byt hotova uz piatok, ale nejak nevydalo, a dalsi "pracovny" den je uz za par hodin (co je kokotina lebo su vianoce!) a treba mi to odovzdat. A som zufala. A kebyzejapicaneprokrastinujemfurt tak som mohla uz mat sviatky a teraz poskakovat niekde na vianocnych trhoch.
Ok, teraz nie, je stvrt na dva.
Joj.
Pice.
Aha, toto nie je miesto na moje existencne uvahy.
inak ja ked sa zamyslim, tak som tiez dobry dumbass, lebo vstavam o cca 7, a proste cely vikend som sa az tak skvele nevyspal a uz o 9tej som mal nachystany film (Drz Hubu), ze idem pozerat a proste 10.30 budem spat uz po nom. ofkors doteraz som ten film ani neotvoril a su zas 2 dopici a tiez uplne 0 som spravil
to ale ked uz clovek prokrastinuje na nete a pritom chcel len pozerat filmy, to je uz tiez dobre zle O__o
@n0win0u no ale ked si predstavim totu mzdu za december tak neviem ci to neni hanba vobec vytlacit, cely mesiac prokrastinujem aj prokrastinovanie.
Nie, nedrzim hubu, preco ma urazas.
A sviatky su zlo, ked si predstavim ze nemam rezim a dokonca si mozem spat do desiatej tak ma ide urvat, tolko moznosti co robit zrazu, otvara sa mi cely casopriestor ako tym volnom vyuzit, tie miesta co mozem navstivit a tolko filmov, co mozem pozriet, knih precitat...
a tu zrazu problem zdvihnut usb kabel a vlozit ho do portu, nie este nieco urobit.
@myschka tak ja robim ako kkt skoro furtaj cez cely december, mam vlastne len 4dni volna, takze to neberiem ako nejaky specialny mesiac, len pojdem domov po dlhej dobe a oddychnem si kus
ja ta neurazam, ved len drz hubu
hej toto poznam, lenivost lvl ^ 9000. nic, jebem na to a idem na cigu a spat, gn
@n0win0u no to by ma oficialne jeblo ale tak ked sa nad tym zamyslim, pocas tych 4 dni volna v mesiaci co by som mala, by som pravdepodobne skolabovala niekde uprostred krizovatky a zmatene hladala cestu naspat do prace kde viem, co mam robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hf hf hf, ja placem ze je co ale miesto toho aby som tento ilegalny patent na rozum vyuzila a pracovala tak sa snazim o to zaplavit cely birdz svojimi kokotinami
Ok, teraz nie, je stvrt na dva.
Joj.
Pice.
Aha, toto nie je miesto na moje existencne uvahy.
inak ja ked sa zamyslim, tak som tiez dobry dumbass, lebo vstavam o cca 7, a proste cely vikend som sa az tak skvele nevyspal a uz o 9tej som mal nachystany film (Drz Hubu), ze idem pozerat a proste 10.30 budem spat uz po nom. ofkors doteraz som ten film ani neotvoril a su zas 2 dopici a tiez uplne 0 som spravil
to ale ked uz clovek prokrastinuje na nete a pritom chcel len pozerat filmy, to je uz tiez dobre zle O__o
Nie, nedrzim hubu, preco ma urazas.
A sviatky su zlo, ked si predstavim ze nemam rezim a dokonca si mozem spat do desiatej tak ma ide urvat, tolko moznosti co robit zrazu, otvara sa mi cely casopriestor ako tym volnom vyuzit, tie miesta co mozem navstivit a tolko filmov, co mozem pozriet, knih precitat...
a tu zrazu problem zdvihnut usb kabel a vlozit ho do portu, nie este nieco urobit.
Seeele zle.
ja ta neurazam, ved len drz hubu
hej toto poznam, lenivost lvl ^ 9000. nic, jebem na to a idem na cigu a spat, gn
a inak dobra tema amerikaaa
ved aj v praci v amerike sa prokrastinuje
gn