Chcem sa opýtať. Da sa v zahraničí legálne pracovať bez agentúry? Tak žeby agentúra zo mna nemala love. Čo všetko je potrebné vybaviť? Nejaké skúsenosti?
Da preco by sa nedalo. Agentura je len sprostredkovatel na trhu.. ale ked tam pojdes sam, najdes robotu a podpises zmluvu.. nie je na tom nic nelegalne.. aj ja som tak bola v UK
@passarinho ved to asi zalezi od toho do akej krajiny chces ist.. napr. V UK som si musela vybavit NIN (National insurance number).. to pojdes na urad.. spravis pohovor a daju ti ho.. bez toho sa nezamestnas dlhodobo.. alebo ti budu strhavat vyssiu ciastku zo mzdy tusim..
@passarinho ako pise @sheily vsade je to inak... a ja som to mala este inak lebo som studentka ale basically v Dansku potrebujes residence permit a CPR number. No pokial si tu menej ako 3 mesiace myslim ze sa da pracovat aj bez toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
v Dansku netusim jak to je..