Čaute, vie niekto o práci pre fyzioterapeutov v Saudskej Arábii? Videla som inzerát na Profesii, aj inde. Ide o rehabilitačné centrum "Czech Rehabilitation Center" v Rijáde. Otázka je, či je pravdivé, čo sľubujú - skvelý plat atď.
Sama zena do SA?
Rizikove a nie som si ista, ci aj legislativne mozne vstupit bez muzskeho doprovodu.
K robote - uvedene info je nedostatocne na akykolvek zaver.
Z mojich sprostredkovanych info od lekarov a inych zdravotnickych pracovnikov - platy velmi velmi velmi dobre. Niektori chodia aj externe popri praci v SR. Oplati sa to.
Nasi znami su tam, cela rodinka, uz asi 3 roky. Ona je fyzioterapeutka a on si tam tiez nasiel fleka. Pochvaluju si, podmienky su tam velmi dobre. K zenam cudzinkam su domaci toleranti, nie je problem. A vlastne ziju tam v takej komunite Slovakov a Cechov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Len aby sa z toho napokon nevykľul obchod s bielym mäsom.
Rizikove a nie som si ista, ci aj legislativne mozne vstupit bez muzskeho doprovodu.
K robote - uvedene info je nedostatocne na akykolvek zaver.
Z mojich sprostredkovanych info od lekarov a inych zdravotnickych pracovnikov - platy velmi velmi velmi dobre. Niektori chodia aj externe popri praci v SR. Oplati sa to.