Beriem do úvahy fakt, že človek je bytosť tvorivá, ale toto! Článok môže svedčiť o autorovi len dvoma spôsobmi. A to tými, že niečim výrazne disponuje, alebo naopak, niečim výrazne nedisponuje....
nechajte ho,, veď má pravdu,, ved je to strašne kruté zneužívať práčky,, raz sa práčky vzbúria a ovládnu svet,, a my budeme ich pokorný služobníci, rozhodol som sa že budem práčkou, od teraz ma oslovujte Veľký Syn Whirlpoolu
som si istá že práčky astrálne cestujú.. naša práčka to robieva hlavne keď ma chce na niečo upozorniť, vtedy sa premiestni ku mne do izby, niekedy aj s inými práčkami a robia u mňa neporiadok.. je ale úplná hlúposť že si myslia že ich nevidíme, pretože ja sa s tou našou aj pravidelne rozprávam, povedala mi okrem iného aj to, že svet ovládnuť neplánujú.. takže môžete byť všetci pokojní
Ony si myslia, ze o nich nevieme...teda aspon nasa pracka si to mysli.ale ja o nej viem...ale nemoze to zistit!A ano,samozrejme,ze je prvy hybatel...a vznikla z nicoho, teda o nej nemozme vedet...
My sme neni nahulene...My sme totiz odhalili pravdu a nemienime sa dalej podriadovat pohnutkam nasich praciek! Nie som rasist,ale za to,ze su biele, nas predsa nemozu ovladat...Vcera som sa kvoli nej skoro neokupala....
ne, ja nehulim!!! @Grofcatko a ja sme odhalili tajny zivt praciek!
inak, musim vam nieco povedat... doma mame transcendentalnu pracku. priblizila som sa k nej, ze si dam oprat veci a... a... bolo to hrozne, unikla som jej len o vlasok... podarilo sa mi na nu hodit uterak, tak teraz nic nevidi... no neviem, co dalej... ta pracka sa ma snazi ovladnut!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» pokec.azet.sk/Lawey?i9=84cdd0...
žial nejde mi nejak z toho vybrať fotky lebo opera to nejyak furt ncitava co uz
ale práčky majú dušu a dokážu byť priatelmi
ale jasne ze komunikuju, o tom si este nepocul ci co?
(lol) (lol) (lol) (lol) (lol) (lol)
www.pracky-lidem.cz
Sú práčky schopné astrálne cestovať? A nielen to!
Vládnu práčky svetom? Pračky ovládnou svět. Odtěď mi říkej Velký Syn (dcera) Whirpoolu.
Myslia si práčky, že keď sú biele, tak my ich nevidíme? Sú prefíkané, ale nie blbé. Takže nie.
Je práčka prvým hýbateľom? Isteže.
Viete o vašich práčkach? A vedia vaše práčky, že viete? Všetci vieme o všetkom.
inak, musim vam nieco povedat... doma mame transcendentalnu pracku. priblizila som sa k nej, ze si dam oprat veci a... a... bolo to hrozne, unikla som jej len o vlasok... podarilo sa mi na nu hodit uterak, tak teraz nic nevidi... no neviem, co dalej... ta pracka sa ma snazi ovladnut!!!