@10 tak ono teraz by som sem mohol poslať obrázok odfaklenej ruky z cirkulárky, rozpučeného manažéra na ktorého padol strop, či taxikára v jazere... Všade máš nejaké rizik
áno Popri výške chcem robiť letušku a výšku študovať externe. Zarobím a ešte aj získam vzdelanie. Ja viem, že to nie je ľahké, ale keď študujete niečo, čo študovať chcete, čo vás baví a čím žijete, tak nie je žiaden problém
Nie , nechcela... Ako mladsia som chcela, ale len kvoli cestovaniu, ktoreho si ale ako letuska velmi neuzijes, pretoze vidis zo slavnych metropol z velkej casti len letiskove haly Cestovat budem , to ano, ale to oragnizatorka umeleckych vystav alebo jednoducho za nejake zvysne grose z nejakej tej prace, ktoru budem vykonavat
Ak by som nemala nejaky rozumny vztah a rodinu tak velmi rada... : ) milujem lietanie, odmalicka som precestovala uz vcelku dost a aj dost som si toho nalietala, cize lietania sa vobec nebojim a lietadlam doverujem : ) okrem toho mam rada kontakt s ludmi a rozdavat im napoje by mi nevadilo rada by som zila na dvoch miestach naraz, ale podmienkou teda je ziaden rozumny vztah, teda asi ziaden vseboecne
noo to si nemyslim .... mysliš že kto sa akože stará o bezpečnosť ludi? .. ked niekto na palube predčastne porodi myysliš že pilot sa o to postara? ... tak to pochybujem .. a navyše uniformy su len tesne nad kolena takže nieje šanca že by niečo bolo vidiet a piercing ani tetovanie nemôžu mať takže štetkami a inými slovami by som letušky nenazvala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.birdz.sk/forum/pracovali...
Ani vlastne nemienim letieť lietadlom radšej nikdy vôbec, HUMUS!!!
NIKDY, NIKDY, NIKDY!
Nie , nechcela... Ako mladsia som chcela, ale len kvoli cestovaniu, ktoreho si ale ako letuska velmi neuzijes, pretoze vidis zo slavnych metropol z velkej casti len letiskove haly Cestovat budem , to ano, ale to oragnizatorka umeleckych vystav alebo jednoducho za nejake zvysne grose z nejakej tej prace, ktoru budem vykonavat