Ahojte, som na absolvenskej praxi a dal som si žiadosť do roboty, no tá práca je cez agentúru takže je to nie istá dlhodobá práca. Je to práca v technickom sektore a ja študujem na pedagogickej fakulte takže je to úplne niečo ine. Absolventská prax končí
ak nemas priamo firmu vela ludi robi aj cez agenturu, a aj ak tam robit zacnes neznamena to ze si nemozes hladat zamestnanie inde.. otazne len je ci chces ist pracovat aj v inom smere alebo chces ostat v tom co si studoval..
osobne len viem, ze robit cez agenturu je BORDEL... robia si tam s tebou co chcu .... vacsinou nie zas kazda je taka... kamaratke vypoved smskou ... mna vyhodiloi piatok a ani bu ani mu predtym a tak proste ak by som si mala vyrbat tak radsej cez firmu ... velke zadrhely su s agenturami ...
neviem o čo presne ide,o akú prácu cez agentúru, ale tie práce sú väčšinou voľné skoro vždy, nakoľko tam nie sú príliš dobré podmienky.
takže ak nejde o niečo "extra", na tvojom mieste by som ostala na absolventskej praxi-teda v prípade, že mi tá odmena za AP stačí a som tam spokojná a cez tú agentúru by som išla neskôr, ak by som si nič iné dovtedy nenašla.
agentúra je posledná možnosť, keď si nemôžeš nájsť nič iné a potrebuješ peniaze..je fakt, že si tam s človekom robia čo chcú, ale tú robotu ti zabezpečia...všetko záleží od možností
A čo sa týka agentúr, tam ide často hlavne o to, že si agentúru najímajú hlavne firmy, ktoré si napriek tomu, že je dnes veľká nezamestnanosť nedokážu nájsť pracovníkov a to často práve kvôli tomu, že majú priveľké nároky na zamestnancov, málo platia, majú nevyhovujúce pracovné podmienky a často ide aj o kombináciu viacerých negatív.
Práve preto je málokto s prácou cez agentúru spokojný, lebo ich v ponuke sa dobrá práca, s dobrými podmienkami skoro vôbec nevyskytuje.
No tak ze na agenturu zabudni alebo im daj plno peniazi lebo pochibujem ze ti to vibavia za darmio hm co sa tika toho co chces robit ak si fak vystudovani a vies jazik tak si zisti ci ti v danej krajine plati tvoja skola alebo ci sa da obhajit . Dalsie kazdi stat ma urad prace a tam vzstavuje ponuki ktore su volne v rakusku je to stranka www.ams.at a napises im zivotopis a ziadost oni si ta na zaklade toho pozvu alebo ti napisu nemaju zaujem prosto skvor tachto ziskas pracu ale ak chces vynst von tak si treba spocitat a uvazit lebo musis z niecoho zit na zaciatku a musis niekde bivat a to ti zamesnavatel nevibavi dufam , ze som trosku pomohol a prepacte za pravopis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
takže ak nejde o niečo "extra", na tvojom mieste by som ostala na absolventskej praxi-teda v prípade, že mi tá odmena za AP stačí a som tam spokojná a cez tú agentúru by som išla neskôr, ak by som si nič iné dovtedy nenašla.
Práve preto je málokto s prácou cez agentúru spokojný, lebo ich v ponuke sa dobrá práca, s dobrými podmienkami skoro vôbec nevyskytuje.
Keby si vedela, koľko niektoré agentúry platia za nepracovanie!