ahojte, chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti s pracovnými agentúrami, ktoré sprostredkovávajú prácu v zahraničí. Aké agentúry poznáte, ktoré sú fajn, ktorým by som sa mala vyhýbať.Zatiaľ mám pocit, že sú najväčšie ohlasy na student agency...A má nie
zavisi od toho kam chces ist, ak chces robit iba v EU, tak agenturu potrebujes len na najdenie nejakeho jobu, ale ak chces ist do USA, agentura ti musi vybavit tony papierovaciek, ktore by sa dost tazko robili bez agentury, okrem toho s agenturou mas vacsiu sancu dostat viza do USA
ja som bol dvakrat so Studentagency, aj ked som nebol z ich pristupu nadseny, celkovo to prebehlo v poriadku
uplne najlepsie je mat nejaky kontakt v USA a agenturu pouzit len na ziskanie viz, praci cest
...aby ste ma pochopili spravne, je to agentura ktora sprostredkuje IBA pracu a dost aj zalezi na tom, ci ta praca je (lebo je dost vela sezonnych kontraktov)...ale jednoducho...prides ku nam, dostanes test (hlavne na to, aby sme vedeli, ci ako tak vies po anglicky), vypises milion papierov, ked je vsetko OK tak ta posleme na induction co je vlastne take oboznamenie sa s miestom kde budes pracovat atd atd...a potom zacnes robit...ziadne ubytovanie, ziadne prekladanie, nic viac iba praca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som bol dvakrat so Studentagency, aj ked som nebol z ich pristupu nadseny, celkovo to prebehlo v poriadku
uplne najlepsie je mat nejaky kontakt v USA a agenturu pouzit len na ziskanie viz, praci cest