Vaše názory a skúsenosti? Ja si osobne myslím a je to aj pravda, že väčšina personalistov/iek nemajú vôbec poňatia o čom je daná práca a preto sú odkázaní na blbé otázky keď už v hlave majú pekne... Fakt, tých normálnych som ešte nestretol. Ešte sa zmestí
Záleží na tom, či robí pohovor niekto, s kým budeš reálne pracovať (budúci nadriadený), niekto z personálneho oddelenia, alebo úplne cudzia externá personálna agentúra. Najradšej mám pohovor priamo s nadriadeným, okrem toho, že vie presne, čo od teba očakáva, čo ti môže ponúknuť, vieš aj ty, čo očakávaš od neho a vieš odhadnúť, či si osobnostne sadnete, alebo nie.
najlepsie su personalky ktore hladaju zamestnancov na pozicie upratovacky, pekar, murar, manazer technickeho useku vo VW a podobne kokotiny tie zeny by mali zasadne fajcit poslusne kokoty kandidatom a ne si dovolovat. ale takto to na slovensku funguje
@chlorofyl vsak k takej pozicii sa jedine prefajcili alebo niekto z rodinky ich tam dosadil, s takymi znalostami ake maju by sa tam nikdy same od seba nedostali teda cest vynimkam... @darkestangel niekto z personalneho oddelenia ci cudzi externi
tie pohovory na ktorych som bola uspesna boli priamo so sefmi takze ak tam mas rozumnych ludi ktori vedia posudit, ci si zorientovany ci nie, tak pohovor je dobra vec...o typickych personalistoch co sa pytaju co by si robil keby ti na zahrade pristalo ufo si tiez myslim svoje
@willbebetter nvm na akych si bola, ale ja som zazil len tych typickych personalistov, trz napriklad chcem zacat pracovat v banke a chodim predtym ale este na pripravne skolenie a ten nas kouc, ktory nas ma pripravovat na ten rozhovor v banke nam tvrdil, ze najskor je akoby vyberovo kolo, kde budu prave ti personalisti a az potom druhe kolo, kde bude riaditel banky, cize neprejdem prvym, nedostanem sa do 2. kola, ale da sa to opakovat ak neuspejem.
na nete su zoznamy castych otazok na pohovoroch, kto si to prejde, nemalo by ho zaskocit skoro nic, castokrat sa len skuma motivacia zamestnanca pracovat tam tym, ze sa na pohovor jednoducho pripravi...a tie vase "hlupe" otazky maju tiez niekedy vyznam. Clovek, ktory na necakanu a absurdnu situaciu vie zareagovat a snazi sa riesit problem, aj ked nevie hned riesenie je vhodnejsi kandidat, ktory ostane zaskoceny a odpovie, ze nevie.
@manofbirdz na taketo mozno hej. ale ja robim to iste ale iba pre IT biznis a tam to teda o rodinkarstve neni pretoze tam musis makat realne. neni to kopanie v uranovej bani ale ma to svoje negativa tiez to su dve strany tej istej mince. ponechavam index noslus panovi Surdusovi ktory vyzera ako priteplene prasa
Personalisti su nizka forma zivota podla mna, hlavne cim chujovejsia pozicia, ktoru clovek moze chciet jedine a jedine pre peniaze a urcite po nej netuzil cely zivot (pokladna, upratovanie, peciatkovanie papierov), tym s vacsimi pseudopsychologickymi pindmi sa vedia vytiahnut
suhlasim s methodom, ono vo vela firmach to funguje tak, ze prve kolo je s personalistkou ktora vyfiltruje tych ludi a vie vycitit podla mna ci su inteligentni, ci nie su uplne mimo atd, a verim ze aj tie debilne otazky maju svoj ucel..
proste nemoze hned poslat 100 ludi buducemu sefovi nech si vybera..
takze proste posunie ta zenska tych vseobecne schopnych do druheho kola a tam uz sa riesia konkretne veci ohladom prace..
zrovna minuly tyzden som bola na takom pohovore vo velkej medzinarodnej firme, pytala sa ma KAZDU JEDNU z tych prijebanych otazok a ok no prijemne to nebolo, ale dopredu som si premyslela kde sa vidim o 5 rokov a ake su moje zle vlastnosti takze uplne pohodicka, a hned na mieste mi povedala ze by ma rada pozvala do toho druheho kola, ktore uz bude so sefom toho oddelenia..
no pride mi fajn asi ze je to takto
a v piatok som mala pohovor v nasej firme na jednu poziciu a to bolo najhorsie na svete, teda tiez to bolo ako keby druhe kolo, prve bol test mailom poslany.. no a tuto na tom osobnom sme v miestnosti 2x2 metre sedeli ja, sef toho oddelenia, projektova manazerka a zenska z HR a vsetci na mna cumeli a jeden cez druheho sypali otazky - bolo to pre mna strasne stresujuce a citila som sa neprijemne a bolo to fakt ovela horsie nez 1 to 1 pohovor so zenskou z HR..
ako ale najviac neznasam ked sa ma spytaju preco chcem robit prave u nich, tak boha asi preto ze je to najlepsia kombinacia platu a naplne prace alebo ze som nic lepsie nenasla
s personlistami som si odpohovoroval svoje tie slecny fakt casto krat VOBEC nerozumeju o com sa bavime (IT odbor). Poznaju par skratiek ktore oznacuju technologie / jazyky, ale vobec to nevidia v big picture, iba tapaju v tme a snazia sa CV-cka priradovat k pracovnym ponukam podla tych skratiek akoby hrali pexeso.
Inak mam za sebou celkom dost pohovorom a vo firmach to praveze byva velmi v pohode, v tejto brandzi su ludia inteligentni a neriesia picoviny, ziadne zakerne otazky a podobne, praveze som si vzdy dobre pokecal, ci uz islo o serioznejsie pozicie v korporaciach alebo so startupistami na pive.
problem su vzdy len tie personalne agentury, to je ciste zlo.
aby som napr. uviedol priklad, na poziciu senior frontend developer sa mna, cloveka s cca 10-rocnymi skusenostami pytala ci ovladam aj HTML a CSS, a ze mi to chyba v CV a to je problem a ze by som to mal pre zamestnavalov uviest.
neveriacky som na nu pozeral, ze slecna viete vy vobec o com je rec? Potom dostala asi 10-minutovu prednasku o technologiach, co je co myslim ze ju to posunulo asi o 200% dopredu, aj ked to bol zlomok toho co mala vediet. Lebo naozaj, pravdepodobne mam za sebou viac projektov / aplikacii nez ona odpohovorovala ludi, v CV-cku prestiznych svetovych klietov a firmy, a ona sa ma pyta ci ovladam HTML lebo mi to chyba v zivotopise
pre neznalych, analogia co ma napada je, ze by brali vodica kamionov do dopravnej firmy, a na pohovore sa ho pytali ci vie pouzivaj AJ blinker, AJ riadiacu paku, a ci si vie aj nastavit spatne zrkadla. Po tom, co je zrejme ze ked ma najazdenych napr dva a pol miliona kilometrov, ze soferovat kurva vie a ze vie aj vsetko okolo toho, ale budu od neho vyzadovat aby mal v CV aj takyto samozrejmy detail (pre uplne ujasnenie - web sa bez HTML a CSS robit neda).
@method ale je rozdiel ked ti nadriadeny polozi normalnu otazku, ktora je sucastou naplne prace, na ktoru by si mal vediet spontanne zareagovat ako ked ti vymleta personalistka, ktora nema ani elementarnu znalost o com je cela praca, polozi uplne od veci otazku nad ktorou len neveriacky krutis hlavou... Dalej je to aj tiskanie sa do zadku, aby som sa kazdej otazke musel ja prisposobovat, napr. Otazka o plate, co to je kurva za otazku, ked plat ma firma jasne zverejneny a dostanem tolko kolko dostanem. O ostatnych sa uz ani nejdem radsej vyjadrovat, skoda slov. V zahranici to takto nefunguje, to len u nas sa plati hocikto, kto sa tvari, ze nieco robi, ale nic nevie.
Je to tak jak som pisal bratu, skus precitat este raz. A otazka na plat je tiez v pohode, lebo ked maju fix napr 1200 a ty opytas 1500 a maju tam aj kopu inych uchadAcov, ktori si opytali 1150 a tiez boli dobri, tak je vacai predpoklad, ze oni budu s platom spokojni a nebudu fluktuovat. To, ze ty niektorym veciam nerozumies, neznamena ze bemaju vyznam. A @wewo pobavil som sa hahaha. Ale aj tak...sa netreba cudovat, ludia z hr niesu technicky vzdelani, cv treba prisposobit konkretnym poziadavkam v inzerate, aj ked to su babality. Ked to mali napisane v poziadavkach a ona to tam nevidi, nemozecsi to odskrtnut, pritom urcite boli aj dalsie kola pohovoru. V tom prvom sa lwn odfiltruju ludia, nech maju ludia co sa do toho vyznaju menej prace a nejebne ich : )
No je to na kkt dnes idem akurat do skurvenej agentury co mi nervy robia uz par dni ! A uz ich jebem dufam ze posledny krat uvidim tie urazene nasrane ksichty co hovno robia a tvaria sa ako kralovne dpc ach jaj skurveny system !!!
Bol som na par pohovoroch, kde mali už spočiatku vybraté. Doslova strata času, skúšal som rôzne práce, na jednu ma nevzali, lebo tiež mala jedna sľúbeny flek, tak mňa po mesiaci zavolali, no zistil som, že šéfka je strašná pica a preto sa tam v priebehu dvoch mesiacov vystriedali štyri osoby. Takisto inde som nemohol prehliadnuť buzerace na moju osobu, pritom na prvý pohľad sa javí slušne. No a v poslednej práci na Slovensku takisto buzerant vedúci blacal po ľuďoch, keď mu odmietli nadčasy. Zas v zahraničí som mal šťastie na navonok solídnych, ťahali zo mňa agentúry peniaze a premiestňovali ako panáka. Sľúbené zvýšenie platu a ani druh práce neodpovedal realite. Ďalšia práca, šéfka pica a vedúci ritolizac, posledná práca mi dúfam vydrží dlhšie, ide mi jeden na nervy, ale nie je nadriadený.
K téme, personalisti nech sa pýtajú čokoľvek, skutočne ich poznáš až ta zavolajú na skúšku. Pýtali sa aj mňa všelijaké od veci otázky, na jednom pohovoru, kde som čakal tiež stádo debilov oproti mne, že im uchlacholim pripravenými fázami, má zaskočili odbornými vecami, no par som ich dal, no aspoň som skúsil.
@torpedo08 u nás je to rovnaké, no na jednu kde brali agenturou som sa dostal bez nej, jedna známá tiež získala flek vo firme, kde je samy člověk z agentury
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
proste nemoze hned poslat 100 ludi buducemu sefovi nech si vybera..
takze proste posunie ta zenska tych vseobecne schopnych do druheho kola a tam uz sa riesia konkretne veci ohladom prace..
zrovna minuly tyzden som bola na takom pohovore vo velkej medzinarodnej firme, pytala sa ma KAZDU JEDNU z tych prijebanych otazok a ok no prijemne to nebolo, ale dopredu som si premyslela kde sa vidim o 5 rokov a ake su moje zle vlastnosti takze uplne pohodicka, a hned na mieste mi povedala ze by ma rada pozvala do toho druheho kola, ktore uz bude so sefom toho oddelenia..
no pride mi fajn asi ze je to takto
Inak mam za sebou celkom dost pohovorom a vo firmach to praveze byva velmi v pohode, v tejto brandzi su ludia inteligentni a neriesia picoviny, ziadne zakerne otazky a podobne, praveze som si vzdy dobre pokecal, ci uz islo o serioznejsie pozicie v korporaciach alebo so startupistami na pive.
problem su vzdy len tie personalne agentury, to je ciste zlo.
neveriacky som na nu pozeral, ze slecna viete vy vobec o com je rec? Potom dostala asi 10-minutovu prednasku o technologiach, co je co myslim ze ju to posunulo asi o 200% dopredu, aj ked to bol zlomok toho co mala vediet. Lebo naozaj, pravdepodobne mam za sebou viac projektov / aplikacii nez ona odpohovorovala ludi, v CV-cku prestiznych svetovych klietov a firmy, a ona sa ma pyta ci ovladam HTML lebo mi to chyba v zivotopise
pre neznalych, analogia co ma napada je, ze by brali vodica kamionov do dopravnej firmy, a na pohovore sa ho pytali ci vie pouzivaj AJ blinker, AJ riadiacu paku, a ci si vie aj nastavit spatne zrkadla. Po tom, co je zrejme ze ked ma najazdenych napr dva a pol miliona kilometrov, ze soferovat kurva vie a ze vie aj vsetko okolo toho, ale budu od neho vyzadovat aby mal v CV aj takyto samozrejmy detail (pre uplne ujasnenie - web sa bez HTML a CSS robit neda).
K téme, personalisti nech sa pýtajú čokoľvek, skutočne ich poznáš až ta zavolajú na skúšku. Pýtali sa aj mňa všelijaké od veci otázky, na jednom pohovoru, kde som čakal tiež stádo debilov oproti mne, že im uchlacholim pripravenými fázami, má zaskočili odbornými vecami, no par som ich dal, no aspoň som skúsil.