Predstavte si, že sa uchádzate o prácu vedúceho smetiarskej čaty. Vašou úlohou je piatimi , max 10 vetami presvedčiť majitela firmy, že ste pre túto prácu ten najlepší.
Diagnostika, Element, procedúra, odborný, toto sú moje 4 najobľúbenejšie slová pán majiteľ. Myslím, že pre túto firmu by som bol veľkým prínosom, lebo som vodcovský typ osobnosti. Poradím si s každým problémom a všetko hravo a promptne vyriešim.
Je to moja vysnená práca. Myslím si, že pre udržiavanie čistoty je potrebná odbornosť, skúsenosti , element dobrého úmyslu.
Viete.... nejde len o tú samotnú procedúru, ktorú máte v popise práce. Ide o pridanú hodnotu ! Keby bol nejaký odpad pohodený aj mimo smatného koša, ja sa pre neho skloním a zdvihnem ho.
@delfinko Viete boss, šak móžem Vás tak už volať, ňé? Ja som bola včera u psychiatra a jeho diagnóza.. či diagnostika? Já nevím já sa v týchto slovíčkach špeciálnych nevyznám...proste mi povedal, že istý element v mojej hlave mi chýba a preto som asi debil. Ale viacej som už nerozumela, lebo šak, bol na mňa príliš taký voláký odborný... No ale ešte mi povedal, že musím prejst procedúrou triedenia, že jako podla toho sa určí či ma tam nehajú jako v tej nemocnici.. Tak a starý mi doma hovoreu, že u vás sa triedy odpad, no tak som došla, že budem teda robit tu proceduru triedenia... Tak čo, dáte mi tú prácu?
Dobrý deň, pán riaditeľ podľa mňa som ODBORNE vzdelaný na túto prácu. Bude to možno tým, že mi v detstve DIAGNOSTIKOVALI vrodený kreténizmus, ale asi aj tým, že iné ako ELEMENTÁRNE činnosti nie som vhodný vykonávať. A PROCEDÚRA, ktorou je vysýpanie smetných nádob by ma zaiste bavila a bol by som v nej najlepší. Verím, že ja budme práve ten čo týmto pohovor úspešne prejde
Co ak majitel firmy ocakava od buduceho veduceho, ze ten tie slova nepouzije. Mozno majitel caka jednoducheho a priameho cloveka, nie premyslaveho mudrlanta :p
@startreker A to nehovoriac o tom, ze dotycny nie je smetiar, ale majitel firmy zaoberajucej sa odvozom smeti. To moze byt kludne vysoko vzdelany clovek
@delfinko vlastne @kosh má pravdu, prečo si sa zapájal do našej diskusie ?... Nemal si k tomu žiadny dôvod. A názor má každý, za to, že napísal : "Neviem, ci majitel bude poznat slovo promptne." si mu nemusel hneď hovoriť, že je pako.
@kosh Peniaze predsa nie sú všetko .. I keď je pravda, že lepšie sa žije, keď ich máš
Bol som v Rakúsku asi pred polrokom, ale nevidel som žiadnych smetiarov ... iba jednu Japonku v sushi-bare ^^"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Dobré ňe ?
Viete.... nejde len o tú samotnú procedúru, ktorú máte v popise práce. Ide o pridanú hodnotu ! Keby bol nejaký odpad pohodený aj mimo smatného koša, ja sa pre neho skloním a zdvihnem ho.
Dajte dole gate, zistíte, že som odborníčka na via vecí !
Strčte my do huby svoj element mužnosti a začneme s procedúrou.
Mozno je vhodne sa zamysliet nad svojim myslenim. Vazne tuzis potom, aby si mohol urazat???
Pre uplnost: Preto su v Rakusku vsetci smetiari Rakusania. Ziaden cudzinec.
takže technicky má právo sa zapojiť a kto vie... možno si urazil jeho fotra.... podla mna tým chce malý povedať , že smetiar nemusí byť hlúpy človek
@kosh Peniaze predsa nie sú všetko .. I keď je pravda, že lepšie sa žije, keď ich máš
Bol som v Rakúsku asi pred polrokom, ale nevidel som žiadnych smetiarov ... iba jednu Japonku v sushi-bare ^^"