parfums.sk je super. stále si dačo objednávam odtiaľ ale neviem ako je to s dodaním lebo som si preto chodila vždy osobne alebo mi preto chodí frájko. ak sa nachádzaš v brátiske alebo tam máš známych tak sa osobný odber určo oplatí inak všetko super. rýchlo je objednávka vybavená.
super, poštou za dva dni a osobným odberom tuším už na ďalší deň, len majú na webe príšerné fotky, takže by som už neobjednávala dekoratívnu kozmetiku bez toho, aby som si ju skúsila niekde naživo
ďakujééém
tiež som bola viac naklonená parfums.sk (hlavne mi každých 5 minút nepadala stránka ako pri tých druhých )
ja si chcem objednávať veci, ktoré už mám osvedčené, akurát tu za ne dám často aj o polovicu menej (hlavne čo sa mojej milovanej riasenky od loreal týka, za ktorú v dm-ke pýtaju 17 éčok, a tu ledva 8 :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tiež som bola viac naklonená parfums.sk (hlavne mi každých 5 minút nepadala stránka ako pri tých druhých )
ja si chcem objednávať veci, ktoré už mám osvedčené, akurát tu za ne dám často aj o polovicu menej (hlavne čo sa mojej milovanej riasenky od loreal týka, za ktorú v dm-ke pýtaju 17 éčok, a tu ledva 8 :happy: