Praha alebo Paríž alebo Orlando Florida alebo Farnborough v Británii
Čaute,
keby vám dá zamestnávateľ na výber že môžete ísť pracovať na niektorú z týchto jeho pobočiek ktorú a prečo by ste si vybrali. Berme ohľad tak na mesto a pod nie na administrativu okolo toho.
Farnborough rozhodne,lebo si navrávam, že môj fetiš ohľadom Británie by mi dovolil aj bývať v päťdesiattisícovom meste.
Ale je to hodinku od Londýna aj tak
Orlando určite.. vždy som chcel ísť do Ameriky (samozrejme radšej by som šiel do Japonska)..
Ale z týchto možností Orlando... do Paríža by som ani za nič nechcel ísť a Britániu tiež nemám bohvie ako rád tak asi ešte z týchto možností aj do Prahy by som šiel..
Určite Orlando. Nič by ma nepresvedčilo o opaku. Mal som tú možnosť skúsiť čo je to žiť neďaleko pláží a na Floride sú ppči pláže, navyše Orlando je od pláže vzdialené hodinu cesty autom čo som pozeral Jednoducho na tento benefit nemá nič.
A hlavne na čo by som v takom prípade nezabudol by bolo to, že by som k sebe aspoň na mesiac pozval semhamforasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale inak momentalne by som brala bud prahu abo uk
Ale je to hodinku od Londýna aj tak
Ale z týchto možností Orlando... do Paríža by som ani za nič nechcel ísť a Britániu tiež nemám bohvie ako rád tak asi ešte z týchto možností aj do Prahy by som šiel..
Ale keby som sa mala reálne rozhodovať v tejto chvíli tak Praha, predsa len pre začiatok je mi to také bližšie. A je to nepochybne krásne mesto.
A hlavne na čo by som v takom prípade nezabudol by bolo to, že by som k sebe aspoň na mesiac pozval semhamforasa
Bral by som kludne aj Orlando, ale ak štáty, tak sever a najlepšie severozápad