urcite tam uz skoro vsetci z vas boli, a tak hadam mi budete vediet pomoct. V Auguste tam idem s priatelkou, a viem, co si chcem pozriet a tak, ale hlavne ma zaujima, kde sa da dobre, a za normalnu cenu najest (povecme vecera pre dvoch za 20- max 30 eur)
je to čínska reštaurácia a sú tam červené lampióny a podávajú tam grilované kurča plnené feferónmi v čokoládovej omáčke! ale ono je to úplne vážne geniálne!
Á ja ti poviem dve Havelská Koruna a Kavárna Čas. Tá HK je keď ideš dolu Václavákom smerom k Orloju, tak tesne pred koncom, ulička napravo. Dá sa tam výborne najesť, porcie sú primerané cene, ktorá je úplne v pohode. No a tá KČ, tá vôbec neviem kde je, ale majú tam úplne úžasné zákusky, zmrzlinu a horúcu čokoládu Už si len pozri na mape ako sa tam dostaneš
@jaro1991 hm nie nie..volalo sa to potom inak... to bolo uplne pod hradom... pri tych schodoch ako sa ide na hrad.... zabudla som nazov, ale bla to akoby "pivnica" na stenach fakle..a vsetko v stredovekom style... skusim si spomenut na nazov
Toz Praha... Najest sa tu da vsade. 20-30 eur pre dvoch uz vyzera na zaujimavu restauraciu. Zasadna rada. Nejedzte na Staromaku ani v restauraciach sestou na Karlov most. Jedlo nie je velmi dobre a zbytocne predrazene. Doporucujem pochodit ulicky okolo Narodni Tridy, ceny su uz ok a navyse tam neni vela turistov.
Zaujimave a pre priatelku celkom romanticke by bolo navstivit prijemny jazzovy klub, kde sa da prijemne najest, velmi dobre skusenosti mam s » www.jazzlounge.cz/cz/...
Pokial chcete najst typicke ceske hospody tak nesmiete vynechat Zizkov...
Pekny zapad slnka nad prahou sa da sledovat z Riegrovych sadov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A stravovať sa paštekami z tesca je síce fajn, ale nie vždy
je to čínska reštaurácia a sú tam červené lampióny a podávajú tam grilované kurča plnené feferónmi v čokoládovej omáčke! ale ono je to úplne vážne geniálne!
Rada by som tam ešte vrátila, ale strašne ma odrádza dlhé cestovanie, musela by som tam ísť 8 až 9 hodín vlakom :/
takže- všade inde, alebo u bambusákov alebo v uličkách
Pokial chcete zaujimavu kaviaren, doporucujem: » www.cafe-lounge.cz/...
Zaujimave a pre priatelku celkom romanticke by bolo navstivit prijemny jazzovy klub, kde sa da prijemne najest, velmi dobre skusenosti mam s » www.jazzlounge.cz/cz/...
Pokial chcete najst typicke ceske hospody tak nesmiete vynechat Zizkov...
Pekny zapad slnka nad prahou sa da sledovat z Riegrovych sadov...
Ak sa chces naozaj vytiahnut a pozvat priatelku na dooobre jedlo tak skus: » www.lacasaargentina.cz/...
Je toho strasne vela, netreba len chodit po turistickych atrakciach ale objavovat...
» www.lunchtime.cz/...
síce sa v tom musíš pohrabať ale vo vacsine by mala byť aj cena. tak snad ti pomože aj to