Telekinéza je schopnosť pohybovania predmetov z miesta na miesto bez použitia fyzického kontaktu. Telekinetik dokáže takisto pôsobením mysle zmeniť tvar predmetov – zohnúť, či dokonca roztrhnúť určitý predmet, dokáže čosi udržať a stabilizovať. Telekinéza patrí k metafyzickým schopnostiam, a najmä preto je veľmi dôležitý spôsob, akým ju bude čarodejník ovládať. Spúšťačom schopnosti môže byť akési gesto, mávnutie ruky, no takisto pohyb očami, a v konečnej fáze i samotná myšlienka. Sčasti, ako proti schopnosti využívajúcej silu mysle, proti nej dokáže bojovať oklumencia.
Tu je super téme kde som pridala vlastné príspevky pod nicom kikusin_. Napísala som tam presný návod, ktorý nájdete na 10. strane » www.forum.mysteria.sk/viewtopic.php?f... .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Silou vôle..
vyzerá to nejak takto » www.thekeyboard.org.uk/psi%20wheel%2B%... ..akurát že ja na to dávam sklenenú misu aby sa tam nedostal vzduch.
Najprv som neverila, ale teraz som si prečítala tie návody, zrelaxovala som..
A normálne som fakt - možno si to len nahováram - ale fakt som cítila tú guľu v dlaniach, kládla odpor..
Je to perfektné..
Kto neverí uverí