cawte...vcera vecer sa mi stala dost zla spadol som do Žumpy a teraz k veci ... nechcem aby mama uvidela to co som narobil a po 1. mam cierne boty - prosim ako ich mam vyprat - aka teplota , otacky, a ako s praskom.
Poznam iba jedneho cloveka, co zatial spadol do zumpy. A to bolo v noci a bol opity. Bol si aj Ty, ze to nechces povedat mame? Lebo ak nie, nemyslim, ze sa musis bat spytat sa mamy. PS: Ak si s tym dosiel domov, myslis, ze to nebude citit? To oblecenie, myslim.
flussica hjaaaaj ja som to spravil jednoducho tu je moj pribeh ked to uz chcete ale nedoštite sa od smiechu ....tak ideme s kamaratmi do baru pit...flasu sme mali vonka skytu za takou somarinkou kde bola zumpa tak ja som tak postupne chodieval pit a ked som uz bol kusok chyteny tak som sa tam vyjebal preklinal som vsetko pici zhanal som si odvoz domow nakoniec ma zobral jednen kokot ktory skoro nabural a to doslova ledva ubrzdil...dalej som uz bol doma a spravil som namot ze si berem len mikinu a zombral som si komplet cele oblecenie...stare som nechal v kočikarni...a isiel som naspat na diskoteku musel som to samozrejme zapit lebo som mal nerwi a co sa mi nestane doteraz tomu newerim VSETKO ZLE SA NA DOBRE OBRATILO tancoval som z jednou kamaratkou ktora sa mi uz dlhy cas paci a zriesili sme spolu D dufam ze aspon toto sa vyvynie dobre D
@idzisko No, tak to nebol az taky zly vecer. Teraz, ked mas novu "kamaratku", jej mozes navrhnut, nech Ti vyperie to oblecenie - ved co, priatelom by pomoc druhemu nemala robit problem
@Idzisko U Vas su asi v piatok všetci z dediny na mol, že? Chodíte ožratí, jazdíte ožratí, padáte do jarkov, to musí byť groteska. Vieš, ibaže v pondelok sú plné noviny a správy havárií, mŕtvych, ublížení na zdraví, tragédií a normálni, slušní ľudia to len neveriacky čítajú a modlia sa, aby nikdy takých ľudí na ceste nestretli.
aby sme sa rozumeli !! nie som z dediny na dedine je len ta diskoteka ... potom ten vodic nebol nadrbany a nebola to ani jeho chyba nejaky dement mu vybehol s autom...a este ze nie som ziadny sprosty debil nahodou som na tom rozumovo dost vysoko tvrdim ook
Ty, čo si na tom rozumovo dosť vysoko, ty sa tu pýtaš pospolitého ľudu na technológiu prania bôt? Ale dobre, tu je rada. Ak máš čierne boty a sú kožené, je skvelé vyprať ich v práčke na 90-ke, tak chytia trendový zvraštený look, otáčky v tomto prípade nie sú dôležité, ale pokiaľ ide o prášok a ty nie si dosť odolný, uži radšej dva silnejšie.
@Radiophonic vies mam prakticke skusenosti, ze ak sa pozriem po svojom okoli tak vidim plno ozranov v krcmach. Su to ludia z dedin. Oni maju deti a tie zas moderne fetuju alebo chlastaju a su primitivny.
@Hajzelodkosti typicke bratislavske...dediny, chodia pracovat k nam do smetiska viedne a tak...a to petrzalka tam je fetakov myslim dost..a ked si pozriem 112 ako to stale riesia ozratych kokotkov a typkov co nacapali s nejakym fetom tak vidim, ze bratislava je vlastne rovnaka dedina
Petrzalka bola dakedy mala dedinka s nizkopodlaznymi objektami. Neskor priclenena do Bratislavy. Pocas socializmu sa tam vystavilo objemne sidlisko a nastahovali sa tam ludia z dedin. A vacsina tych fetakov v MC Petrzalka je pristahovana z okolia + cigani. Juh okolie + Zahorie.
Petrzalka je MC s najvacsou nezamestnanostou a kriminalitou sa strieda s MC Stare Mesto, kde robia bordel ludia z okolitych mestskych casti a turisti, casto pod vplyvom alkoholu.
Už netreba pokračovať, lebo sa prihlási ten divný človek, čo má nick nejaký že http alebo podobne a všetkých nás sfúkne ľudovou múdrosťou o slušných a dobrých ľuďoch z dediny.
boše noačo aj ja som spadla do žumpy a to som nebola ani opitá a ešte k tomu cez biely deň to nie je nič strašné to sa stáva aj v lepších rodinách a do dnes je to pre mňa dosť úsmevná situácia a s tým praním ti nepomôžem ja som svoje zajebané boty vyhodila
@Belzeboss asi si ma nepochopil. Keby si cital vyssie to mas vysvetlene. Takze takto je jasne, ze v obdobi , kedy sa budovala Petrzalka prisla s nou aj moznost rychleho ubytovania. V mensich mestach a dedinach nebola praca alebo bola, ale v BA bola lepsie ohodnotena. Z tychto mensich miest a dedin zacali migrovat kam? Do petrzalky.
Vobec nie je tajomstvom, ze petrzalka je plna mimo Blavakov. A mozes sa so mnou hadat kolko chces, ze to nie je pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@Hajzelodkosti ...komplexy?
@Stage ...co je zle natom ze sa raz opil? ty si sa nikdy? a co je zle na dedine, dedincanoch
@Hajzelodkosti
Ty jeden veľkomestský elitár. Aj ja som.
Vobec nie je tajomstvom, ze petrzalka je plna mimo Blavakov. A mozes sa so mnou hadat kolko chces, ze to nie je pravda.