Ahojte,
viete mi prosím poradiť, aká aviváž/prací prášok/prací gél vonia najlepšie a hlavne dlhotrvácne?
Mám rada vôňu prádla, ako keď v nemocnici prejde okolo nejaká sestrička a proste cítiť z pradla čistotu.
Aké sú vaše odporúčania? ?
@torpedo08@6 Neposlalo koment..
Však toto, v tomto covidovom čase môžu tie sestričky často voňať za dezinfekciou. Keď to však nedráždi oči, že tak silno po tom zapácha, tak je to v miere ešte, ale tiež nemám rád moc navoňané oblečenie alebo keď si niekto dá cigánsku sprchu a si naleje na seba takmer celú voňavku, tak to mi je až zle jak intenzívne nie že vonia, ale už smrdí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak neznasam moc vonave oblecenie, povliecky na posteli ani nic textilne a podla mna veci len proste nemaju smrdiet a hotovo
Však toto, v tomto covidovom čase môžu tie sestričky často voňať za dezinfekciou. Keď to však nedráždi oči, že tak silno po tom zapácha, tak je to v miere ešte, ale tiež nemám rád moc navoňané oblečenie alebo keď si niekto dá cigánsku sprchu a si naleje na seba takmer celú voňavku, tak to mi je až zle jak intenzívne nie že vonia, ale už smrdí.
inak mi najviac vonaju gulicky lenor spring awakening