Neviem,ako sa tomu odborne hovorí,no keď spravím nejaký pohyb,vačšinou náročky sa naťahujem a tak tak mi v chrbtici praská.Niekde som počla,že to je zdravé,no začínam byť skeptická.Bojím sa,že s tým budem mať problém.Ak niekto o tom niečo vie,alebo aspoň
ja mam to iste s celustou ... prve mesiace mi v nej len pukalo ... a teraz neviem otvorit usta,strasna bolest ked sa smejem,pijem,jem ... a tiez vraj ze je to v poriadku
mne praska vsetkych 20 prstov, krk, dlane, sanka, chrbat a dokonca viem praskat aj clenkami robim to rada ked to niekomu koho neznasam vadi.. ale ci je to skodlive, to neviem
mne tiž všetko puká: obe zápästia, niekedy kolená, dokonca aj panva a to na dvoch miestach, chrbtica tiež, a najnovšie mi začalo pukať pri ušiach ale neviem čým to je
ja síce nepukám často, ale keď, tak strašne nahlas. teda, po tom, čo som mala stoosemdesiatšesťkrát zlomené/narazené/rozdrtené ruky mi na pamiatku zostalo len pukanie v ľavom zápästí, takže som obišla celkom dobre. a vždy viem, kedy bude pršať
ja som mal zlomene zapästia, po zlomenine vidim ze mi v nich puka trosku viac,ale to nie je ziadny problem, hlavne musis davat bacha na krk, ja som ma zlozvyk...pukat, hoci to ani nebolo pocut krkom , a pozorujem ze to nie je dobre ,,,,mam labilnejsi krk nez predtym.....ale myslim si ze okrem toho krku to neni nic zavazne
zdravim, chcel by som sa nieco spitat a ak mi niekto bude vediet poradit budem rad. Hraval som futbal asi 6 rokou dovtedy som nemal niake problemi z nicim ani s chrbtom ani s kolenami... postupom casu mi zacalo pukat vsetko chrbat, kolena, clenky.... a chrbat kazdy den.... s futbalom som skoncil asi pred rokom a zacal som pred dvomi mesiacmi chodit do posilky.... a ked cvicim mrtvy tah, alebo aj minule ked som odhrnal 15 min snech ... ma bolelo v spodnej casti chrbta.... kamosi v posilke tvrdia ze to mi musia len spevnit svali... ale ja sa bojim ze si na tom poriadne pokaslem chrbticu... maju pravdu alebo moze byt to poskodenie z fudbalu nenavratne...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
puká mi v nej často. ale nemyslím, že by pukanie pri naťahovaní sa malo nejaký priamy súvis s nejakou chorobou chrbtice.
stavce, krize, krk, sanka, prsty seckych 20 dlane, ramena, lakte, clenky, kolena.. takmer seci to neznasaju