Ak je prasknutá obrazovka tak by soft mali nechať v servise napokoji... radšej by som spravil zálohu Dčka, alebo by som v servise povedal nech disk nechajú napokoji, že jediná chyba je s monitorom...
@malina1 stoji to tak 100 eur...oprava trva par minut...zalezi od toho kde to davas opravit...zaruka sa na to nevztahuje a v servise by si za to zaplatila aj niekolko nasobne viac ako keby si si kupila len lcd a niekto by ti to doma prehodil...
samozrejme vsetky veci tam ostanu...ak mi to zaplatis tak ti to spravim
Choď do servisu a opýtaj sa... Ak je to v záruke tak by nemal byť problém... Len im povedz nech disk nechajú na pokoji, lebo ak máš preinštaovaný OS, iný než bol od nich originál, tak to dávajú hajzli na ten...
@smajdalf nemal byt problem? na toto sa zaruka nevztahuje...takze ak by jej to boli osotni opravit jednak by to dlho trvalo...a za dalsie by za to zaplatila riadny balik...len vymena dvd romky stoji (po zaruke) 3500 ceskych..sam som sa ich na to pytal...
@malina1 neviem presne kolko by stal original display...googlil som teraz na rychlo a bolo tam ze cena takeho displaya je okolo 90 eur...ked neratam postovne a taketo blbosti...otazne je uz len ci by to tam pasovalo...
@malina1 ...co ti spadol ...nuz nechcel by som ...treba si davat bacha ..mne raz moj drbol ...nastastie si to odniesol len ten dublik kde napajas nabijacku a to mi uznali ako reklamaciu
@malina1 nie, nemusíš si ho objednať sama, ak ho dáš do servisu tak objednajú aj vymenia oni, ale ak by si si sama, tak by si si ho síce musela sama vymeniť (prípadne neviem ako by zareagoval servis ak by si tam prišla s nb a novým monitorom, a že "vymeňte mi"), ale platila by si len za displej, a je to vec ktorej výmena trvá najviac pol hoďku a v servise ti za to naúčtujú bohvie koľko. ale dáta ti určite ostanú, jedine že by servisáci boli idioti.
@midnight aj tak mi to musia vymenit či uz by som im doniesla ten monitor, ale tá cena.. už som chcela aj skontaktovat firmu, ale neberu telefony a neodpisujú na emaily.. bude to stát okolo 100 eur asi? nie? lebo som pozerala, displej stojí okolo 60eur a ešte si naúčtujú aj prácu.. tak snád to bude v poriadku, lebo ja už elektroniku nikdy nechytím do ruky :/
fuuu ja už mám prasknutú obrazovku vyše 3 roky...a mám pc napojený na externý monitor..takže sa nesťažujem..lenže so zárukou teraz už asi nič nezrobím..a neviem ako by mohla pomôcť záruka keď som si to spôsobila sama..
@malina1 neviem.. aj tak je už neskoro už mi uplynuli 2 roky.. ja tam mám veľké čierne neviem čo na miest kde mi to prasklo a potom okolo len farebné čiary..ale v pohode mi to funguje na externý monitor..
www.lacnydisplay.eu - Neseriozna firma posiela použité,poškriabané displeje za 50€ otrasne zabalené vôbec ako to prezentujú na webe,Veľké Sklamanie určite nedoporučujem od nich kúpiť ani špendlík.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
samozrejme vsetky veci tam ostanu...ak mi to zaplatis tak ti to spravim
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN... asi takto ale je to viac
len to je farebné a skoro polovica viac aj..
ale ked si si ho rozbila sama tak ti to asi velmi nereklamuju opravia ti to za poplatok mylsím.
pripadne skus zohnat na dajakom bazare nahradny na ten isty model notebooka snad ti to nejaky servis uz za babku vymení.