Kupil som si v lekarni tabletky na spanie sice sa po nich vzdy dobre vyspim ale rano si pripadam ako keby ma niekto udrel kladivom po hlave. Odkedy ich beriem tak som otupeny a mam horsiu naladu. Viete poradit nejake ine tablety na spanie?
a nejake prirodzene cesty si skusal? ze napriklad pohar cistej vody pred spanim pomaha na dobry spanok, nepozerat do obrazovky chvilu pred spanim, unavit sa (dlhou prechadzkou, sportom, citanim cim kolvek)?
@milgamman ja len koli psovi nemozem spat inak mam perfektny spanok ked spim u niekoho. ale tuna furt brese pes ked vidi macku behat po dvore praveze ja som z melatoninu osprosteny spomaleny a mozno aj trosku vybusnejsi na druhy den.
@Fakecocacolazero ja praveze sportujem dost vela, posilovna je moj druhy domov. unaveny som hocikedy ale ked zacne brechat pes tak som skoncil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tiez si davam pred spanim NITRIX a Expandox koli napumpovaniu svalov ale to by malo vplyvat dobre na spanok.
@Fakecocacolazero ja praveze sportujem dost vela, posilovna je moj druhy domov. unaveny som hocikedy ale ked zacne brechat pes tak som skoncil
@milgamman
neplaaac, to len srandujem ale treba tam dat kus viac majoranu, ked robis zo psa gulas