Myslím si, že áno. Ale je dosť nereálne, že každý ju nájde.
Ale niekedy stačí aby boli ľudia veľmi dobrí priatelia a empatickí, ak chcú spolu navždy byť. Ale tá láska tam bude vždy chýbať..
Ja som najvďačnejšia že som druhú polku svojho srdiečka našla Myslím si, že keď je to už ono, ľudia to budú cítiť.
Čo som bola predtým zamilovaná, vždy som vedela že to bude bez budúcnosti. Aj to tak skončilo. Cítila som, že to nebolo správne. A tento raz, niečo mi zase šepkalo, že áno, mám to skúsiť.
co sa tyka celkovo lasky .... bola jediny chlap, ktoreho som kedy lubila. ale ma pokrcil, dosliapal a zadupal do zeme. cize na tu pravu lasku uz neverim. vdaka tej osobe neverim uz nikomu.
Práva láska neexistuje, existuje len vzťah dvoch ľudí medzi ktorými niečo je a títo ľudia sa snažia aby bolo všetko v poriadku (dúfam že aspoň to existuje!)
Viem,že mnohí ľudia sú sklamaný z toho,že ešte nenašli lásku,mnohí z toho,že ju našli,no ona ich nie.Láska je zo všetkých vášní najsilnejšia,lebo zároveň útočí na hlavu,srdce i telo.Hľadajme ďalej, predsa ľúbiť a byť ľúbený je ako cítiť slnko z oboch strán.Priateľstvo je určite najlepším balzamom pre tích,ktorí lásku doposiaľ nenašli,či na ranu z nešťastnej lásky-preto som tu pre vás,ako váš priateľ,ktorý hľadá tiež.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale niekedy stačí aby boli ľudia veľmi dobrí priatelia a empatickí, ak chcú spolu navždy byť. Ale tá láska tam bude vždy chýbať..
Ja som najvďačnejšia že som druhú polku svojho srdiečka našla Myslím si, že keď je to už ono, ľudia to budú cítiť.
Čo som bola predtým zamilovaná, vždy som vedela že to bude bez budúcnosti. Aj to tak skončilo. Cítila som, že to nebolo správne. A tento raz, niečo mi zase šepkalo, že áno, mám to skúsiť.
čo je to za rozdeľovanie?
veď keď niekoho ľúbiš tak vieš,že naozaj ľúbiš...
a keď ty veríš to,že je na celý život,tak je pravá
ale aj tak ostavam vecny optimista a verim, ze raz pride TEN, s ktorym stravim zvysok zivota
Ale tak, nesmies ju vkuse hladat, tak ju nikdy nenajdes, ono to pride prave vtedy, ked to najmenej cakas