radšej znesiem pravdu ako lož, lebo ak mi niekto povie pravdu síce to bude kurté a bolestivé, ale bude to menej bolieť ako lož na ktorú sa skôr či neskôr príde...
pravdu ale zas take mile klamstva su tiez niekedy dobre napriklad ked som minule zmokla som mala strasne vlasy a pytala som sa spoluziacky ci to je fakt tak zle povedala ze nie aj ked som vedela ze to je naozaj hrozne a to trochu potesi ked vam niekto zaklame v takejto bezvyznamnej veci
No jedna vec je pravda a druha vec je subjektivny nazor
Ked si o mne niekto mysli, ze som kreten a neventiluje to, tak to neberiem ako nehovorenie pravdy. Radsej nech si mysli svoje, ale je schopny sa so mnou normalne bavit ako odmietat akukolvek formu komunikacie.
Takisto som schopny sa normalne bavit s ludmi o ktorych nemam dobru mienku, ale nemam kvoli tomu pocit, ze by som bol neuprimny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Poznam len fakty z ktorych sa da vychadzat, ktore sa daju pouzit, vyuzit, zneuzit, vyriesit alebo je lepsie sa im vyhnut.
Ked si o mne niekto mysli, ze som kreten a neventiluje to, tak to neberiem ako nehovorenie pravdy. Radsej nech si mysli svoje, ale je schopny sa so mnou normalne bavit ako odmietat akukolvek formu komunikacie.
Takisto som schopny sa normalne bavit s ludmi o ktorych nemam dobru mienku, ale nemam kvoli tomu pocit, ze by som bol neuprimny.