Pravda o roku 2012 - konci zivot, nastane blaho alebo novy svet?
Som neuveritelne zvedavy clovek a ta veci ako duchovia, mimozemstania, dusa cloveka, harmonia zivota alebo hviezdy ci ine zaujimavosti na ktore nemame odpovede ma zaujimaju.
Toto ma ale zaujalo najviac - rok 2012 bude prelomovym a JA tomu verim.
Su nazory, ze ma prist dokonca novy druh cloveka, zacneme si vazit zem a zit s nou v harmonii alebo po vojne velkej kde si mocnosti budu vyhrazat atomovymi bombami a nakoniec sa to nestane ale mocnosti sa rozpadnu... Cital som aj to ze zem ako zivy tvor si nastoli rovnovahu sama.
no... ja už neviem toto je najrozoberanejšia téma za posledné dva mesiace u nás v škole a mňa pekne štve už to počúvať... ale teda zažiť koniec sveta sa mi nechce aj ke´d na tom niečo ja ale neverím... ale niako sa mi nepáčia tie výpočty planét...
To zas nejaký debil vymyslel a teraz všetci budú dokola točiť o tom, že je to predpovedané už stáročia. Jasne, hlavne, že všade sa to objavilo až v poslednej dobe.
asi takto ked bude koniec nikto z vas ani nikoho okolo vas s tym nic neurobi...potom sa mozete modlit, spievat si a ja neviem co vsetko ale aj tak s tym nikto nic neurobi...serte na to a raz sa zobudite na to ze sa nezobudite ale bude to jedno kazdemu z vas
Niektory ludia proste potrebuju alebo maju radi senzacie a tak stale otvaraju taketo temy ako je desiata planeta x,zatmenie slnka a vojny.Vojny su stale aj dnes uz aj zatmenie slnka tu tiez bolo x krat a stale sme tu a zijeme! Niektory ludia (akoze vestci) predpovedali koniec sveta pred dvoma rokmi a aj davnejsie a co?? Stale sme tu nie? Prejde rok 2012 a zas niekto vymysli nejaky rok konca sveta a bla bla dookola tie iste pribehy..
Koniec roka mal byť aj v roku 1993 a sme tu...koľko už bolo dohadov že koniec sveta príde a zatiaľ sa nič nestalo! A nielen koniec sveta ale i všetko to čo si písal...ale veď uvidíme,ja som optimista,bude sranda
lol to mas uz za 3 roky... sak cakaj .. uvidis xD .. ale mohlo by sa nieco prihodit, nieco pri com by ludstvu boli prachy konecne lahostajne -.- a na 1. mieste by bol pud sebazachovy ....
moze sa stat cokolvek...nemyslim ze to bude zrovna v roku 2012 aj ked aj to je mozne..ale raz to urcite bude tento svet raz urcite nejako skonci a koli pristupu ludi k zemi si myslim ze to bude fakt skoro
omg! takych istych diskusii tu bolo uz aspon milion!
sa nedajte vysmiat, ked ja poviem, ze zajtra je koniec sveta, vsetci na to naletia?
A ked ti niekto povie: skoc do studne, skocis???
Holanďanka Petra Faileová kedysi viedla kozmetický salón. Dnes je doma a stará sa o svojho syna. Keď je sedemročný Tom v škole, oná brázdi po internete a študuje všetko o mayskej kultúre. Keď ide vyzdvihnúť svojho syna a vidí deti na školskom dvore, hovorí si – už čoskoro budeme všetci mŕtvi. A keď sa jej manžel pracujúci v stavebníctve vracia večer domov a sťažuje si neustále na Poliakov, hovorí mu – nič si z toho nerob, za štyri roky je so všetkým koniec.
zaujimave
su to len hypotezy...fakt vsak je, ze radikalna zmena coskoro pride...a podla mna to nebude v roku 2012 a uz vobec nie 21.12....bude to vtedy, ked to nikto z nas nebude cakat...
lebo ptm v roku 2012 nikomu nekupite ddarceky? lebo sak naco? mal byt predsa koniec sveta
Maria: Dietky moje, čas sa napĺňa, čaša je preliata, čas všetkých skutkov sa nachyľuje. Všetko, čo človek podstúpi, bude len preto, lebo odmieta svojho Stvoriteľa. Buďte múdri a chápaví pre čas, v ktorom žijete. Vnímajte čas a otvorte si svoje oči, uši a srdce, lebo Pán je blízko, aby zmenil vaše srdcia. Tí, čo urážajú svojho Stvoriteľa, lebo dosiahnu "odmenu" pekla.
Neviem co mam povedat pochopitelne ze 21 az 23 december v roku 2012 by mal byt nejako vyznamny skratka je to datum o ktorom hovoria stare mayske artefakty, hovori o nom biblia, hovori o nom mnoho prorokov. Hovori sa ze nastane zmena v ludskom mysleni, hovori sa ze nasej planete ma skrizit cestu planeta X - Nibiru ktora UDAJNE bola jednou z dvoch planet pri vzniku nasej slnecnej sustavy, hovori sa o tom ze v tomto case ma nastat konjunkcia planet - cize planety maju byt po niekolkych tisicoch rokoch znova v jednej rovine so slnkom a vramci toho sa ma prepolovat nasa zemegula maju sa udajne posunut poly zeme cize budu inde, hovovri sa ze vraj tam kde su oceany a moria bude sus a tam kde je sus budu oceany a moria a zem bude znova rajom, hovori sa o asteroide, hovori sa ze maju k nam konecne oficialne prist nasi stvoritelia viete co vsetko sa da povedat? Urcite neberiem nikomu vieru pretoze len ten kto v nieco veri a veri v to srdcom moze byt clovekom... Ludia len nestracajte drahocenny cas tim co nieje podstatne pre vase zivoty pretoze toto "ONI" chcu zaslepit nas vsetkich tim co neexistuje a tim stracame moc sami nad sebou , tvorime si usudky podla obrazov, snazime sa zapojit niekde do nejakej skupiny aby sme neboli sami , nase nazory su chabe a mnohokrat bez urovne a lahkomyslene. Jeden obrovsky dar ktory sme dostali si nedokazeme vazit ZIVOT - Preto nasa maticka ZEM bude musiet urobit pravdepodobne taku mensiu regeneraciu samej seba..
Len mozme vsetci dufat ze vlady dostanu konecne rozum a urobia nejaky celosvetovy program na zachranu toho co je uz len tazko dosiahnutelne ale nieje nemozne...
s tými pólmi... takže všetci môžeme aj pomrieť , to je jedna z možností, tak dobre, ja budem piľne pracovať na tom, čo chcem, a robím to srdcom dostatočne si myslím, takže rýchlo rýchlo, aby uzrel svet niečo aj zo mňa
ludsky mozog vnima len to, co chce... cize ak sa upriamil na datum 2012 tak vnimal len vsetky veci suvisiace s timto rokom... ja to neriesim, mam svoj nazor, ale je to blbost.
Preboha prestante s tym uz strasit... Ak niekto vymyslel, ze prave rok 2012 bude tym prelomovym, dufam ze tym vstupi do svedomia ludom, kt. by mohli nieco na nasej zemi pozmenit a zlepsit to tu celkovo... Ak ano, nieco sa zlepsi.. Ale medzi nami su vzdy ti, kt. musia ist proti prudu a robit "zle" cize ludstvo sa nikdy nespoji a neuvedomi ... Takze tak... Len nech "maticka zem" neupratuje skor, ako dozijem svoj maly zivotik
Ľudia. Zmeny sa proste dejú. Nikto na tom nič nezmení. Ak je ten dátum nepresný, prečo Mayovia presne predpovedali Cortézov príchod? A mnohé iné udalosti? Ako je možné, že na tom dátume sa zhodujú mnohé iné civilizácie vzdialené od seba tisíce míľ? Minimálne je to na zamyslenie. Myslím že nepríde koniec sveta, ale zmeny asi očakávať môžeme.
ten majsky kalendar vypada byt celkom presny...podla nich mali v roku 2008 zomriet 4 vyznamni politici sveta...teda mohli zomriet...ze ak by zomreli nastal by v roku 2012 koniec ak nie nastane ten zlaty vek...a tiez ze sa konci vtedy ten ich kalendar konci a maju byt planety za rovno v jednej linii...ale koniec myslim nenastane o konci vraveli uz mnohi
Ale ale vsak prednedavnom zomrel Poľsky prezident a v Biblii piše že konec sveta nastane vtedy ked Varšava bude zrovnana so zemnou... ako keby tam nič nebolo.... To dava neaky suvis... aspoň si myslim....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Na tento deň si nerobím žiadne plány
sa nedajte vysmiat, ked ja poviem, ze zajtra je koniec sveta, vsetci na to naletia?
A ked ti niekto povie: skoc do studne, skocis???
Holanďanka Petra Faileová kedysi viedla kozmetický salón. Dnes je doma a stará sa o svojho syna. Keď je sedemročný Tom v škole, oná brázdi po internete a študuje všetko o mayskej kultúre. Keď ide vyzdvihnúť svojho syna a vidí deti na školskom dvore, hovorí si – už čoskoro budeme všetci mŕtvi. A keď sa jej manžel pracujúci v stavebníctve vracia večer domov a sťažuje si neustále na Poliakov, hovorí mu – nič si z toho nerob, za štyri roky je so všetkým koniec.
su to len hypotezy...fakt vsak je, ze radikalna zmena coskoro pride...a podla mna to nebude v roku 2012 a uz vobec nie 21.12....bude to vtedy, ked to nikto z nas nebude cakat...
lebo ptm v roku 2012 nikomu nekupite ddarceky? lebo sak naco? mal byt predsa koniec sveta
Keď už bude ten koníc
Slová Pána Ježiša:
Och, človeče sveta, koľko
znamení som ti už poslal, aby si spoznal, že si sa vybral zlým smerom! Prečo, prečo
trápiš moje Srdce, ktoré bolo z lásky k tebe prebodnuté, aby som ho otvoril celkom pre
teba, aby z neho vyšlo svetlo lásky - lúče milosrdenstva. Prečo ho nechceš prijať a
vložiť si ho do svojho srdca, aby bilo navzájom s tvojím. Dokedy ešte chceš pokúšať
moju trpezlivosť, dokedy ešte!!
Brat môj, svet je veľmi zlý a rozpustilý. Veľmi je vzdialený od mojich svätých zákonov.
Sám satan je prekvapený svojou korisťou duší, ktoré kráčajú do zatratenia. Som smutný
nad človekom sveta, ktorý kráča zlou a veľmi, veľmi hriešnou cestou. Moje veľké
milosrdenstvo ma robí miernym, no však moja spravodlivosť sa všade ozýva, preto vám
hovorím, nech každý počúva:
Pokiaľ sa človek nespamätá a naďalej bude konať hriech, spozná v najbližšom čase
moju blízkosť a moja spravodlivosť bude svätá. Preto vám hovorím - pokánie a zase
pokánie. Dávam vám čas na pokánie. Utiekajte sa k môjmu milosrdenstvu. Preto
neotáľajte so svojou ľútosťou a vstúpte do spovedníc a otvorte si srdcia pre mňa vášho
Spasiteľa a Otca Neba. Prestaňte hriešne žiť a konajte pokánie. Modlite sa, buďte
dobrými deťmi. Som váš Boh a Otec. Vy ste mojimi deťmi sveta.
Pozorujte znamenia času. Či počasie, ktoré prežíva celý svet, nie je znamením? Áno, je.
Či hviezda, ktorá preletela okolo zeme a bola žiarivá, nie je znamením? Toto je znamenie
času.
Prečo neotvoríte si srdcia a nevnímate to srdcom, čo vám dávam poznať ja, váš Boh a
Otec Neba. Či je svet taký, aký bol pred desiatimi rokmi? Či človek nežije viac pokročilo
vo vedomostiach, či svet nieje modernejší, ako bol pred dvadsiatimi rokmi? Áno je. A čo
čas, ktorý je citeľný a zreteľný dokonca i viditeľný. Ten čas, ktorý vám už bol prezradený
a oznámený mnohými prorokmi a v Písme Svätom oznamovaný, či tento čas nie je už
blízko? Áno je veľmi, veľmi blízko, priam je už tu s vami. Prečo vás neupozorňujú moji
služobníci na čas, o ktorom mnohí vedia, no nie všetci mu rozumejú. Pre ich pohodlie a
malú svätosť nemôžu poznať časy, ktoré by boli inak poznali. A tí, čo tak robia, sú
utlmení a nežiadúci.
mali dať radšj 20.12. 2012 viac sa mi to páči
(ale neverim tomu vooobec
Len mozme vsetci dufat ze vlady dostanu konecne rozum a urobia nejaky celosvetovy program na zachranu toho co je uz len tazko dosiahnutelne ale nieje nemozne...
Pekny zvysok dna/vecera
praje H350 BLACK