Hej, akurát to čítam. No, ja som ho nikdy nejak nepočúval, ale tak počul som že akurát vydal nedávno aj nový album, ktorý mal vraj pozitívne ohlasy. Ja som takú hudbu nikdy nemusel, ale tak škoda ho, však bol ešte dosť mladý, nie?
nuž ako niektoré piesne od neho poznám ale tak či tak nikdy nedám dopustiť na jeho verziu, tuším so skupinou Shalom, piesne Bon Soir Mademoissele Paris...miliónkrát lepšia ako originál od Olympic
Pravdupovediac, poznám len Stín katedrál a Bon Soir Mademoiselle Paris, ale neskutočne sa mi páčia. A je to škoda, rovnako ako keď zomrie ktokoľvek iný, ale ak sa tak sám rozhodol...
viete ja vam to poviem otvorene:ja som ho aj mal rad ale casto som ho nestretaval nakolko mal koncerti a mal vselijake odvykacky ale osobne som ho stretol len raz nakolko bol moj sused z toho dvovodu ze si zobral susedu co byva jej rodina len kusok odomna...
a osobne tieto tragicke veci co sa stali predtim aj teraz maju vomne niaku postupnost alebo spojitost....
@fleshleecat@36 Nepochopil som ako si toto myslela. Prepáč, asi som ešte nedorástol do stupňa tvojho myslenia. Ak by si bola taká milá a rozviedla mi svoju narážku, ty hus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nevadil mi a vlastne som sa z neho aj tešila, keď niekde šiel.
@ikuto
to je lepšie tie pohyby a look nič nenahradí!
a osobne tieto tragicke veci co sa stali predtim aj teraz maju vomne niaku postupnost alebo spojitost....