ktoru som nevidel 6 rokov ked som ju poznal mala 16 a strasne sa zmenila z "plnostihleho" dievcata sa stala krasna chuda atraktivna zena niekto by povedal ze sexy kost... za ktorou sa otoci kazdy chlap... je to stale ona ale ma nejaky iny hlas iank hovori
ale ty kokot... nechapem... ked som ju oslovil ani som nevedel ze je to ona hovoril som si ze pekna babenka oproti mne (este bola odfarbena na blond) potom si v duchu hovorim ze "ale teba poznam dopice", potom mi to prislo na jazyk a musel som to povedat nahlas a ona sa usmiala ze "ano" k tomu som netaktne pridal ze "ale ty si schudla ze?" a potom sme sa zacali bavit... chcem ju este vidiet ona bola moja super kamoska a potom som ju v niecom podrazil lebo ma este predtym nasrala ale ona vedela o mne vsetko... a radila mi vo veciach ktore by som nepovedal nikomu.
@xxar3s ja fakt neviem, precitaj si este raz co si napisal v @0 a porozmyslaj co ti ostatny maju napisat, vsak ty sa na nic nepytas, to patri do blogu alebo do stavov a ne do fora
Dám ti jednu radu. Keď zakladáš fórum a chceš aby ti ľudia odpovedali, najprv polož otázku, ktoré spočíva v pridaní otáznika na konci vety.
Pre bližšie pochopenie ti uvádzam príklad na založenie fóra:
,,Bozkávala som sa s chlapcom a odvtedy mi je akosi nevoľno. Myslíte, že je šanca, že som tehotná?"
Časom sa používanie tohto interpunkčného znamienka naučíš. Ak si zmätený v jeho používaní, môžeš o tom založiť fórum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@romanskamene a naco si klikal na toto forum ty kokot?
gg
...čo viac dodať...
Pre bližšie pochopenie ti uvádzam príklad na založenie fóra:
,,Bozkávala som sa s chlapcom a odvtedy mi je akosi nevoľno. Myslíte, že je šanca, že som tehotná?"
Časom sa používanie tohto interpunkčného znamienka naučíš. Ak si zmätený v jeho používaní, môžeš o tom založiť fórum.
Good luck
či prečo si toto fórum zakladal?
a vcera som robila spenatove palacinky so syrom, zapalila by som si ale nemam cigarety a zelam si, aby moje dieta nikdy nemalo zlu plet
no nenormalne