pozriem sa dole a zacnem tahat hore co ine? a podla toho kto by bol okolo bud sa budem smiat( boze dufam, za takuto reakaciu ) alebo z acnem hadzat po dotycnom nieco
nemysleli ste na situáciu, že ste s priateľom/priateľkou v izbe? potom by som mu asi nevylepila
ale minulý rok stiahol spolužiak spolužiačke nohavice, stála na jeho stole a.. videla to celá trieda... ona sa nasrala, samozrejme a už o pár mesiacov chodili za ruky.. chalani čudne vyjadrujú sympatie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
..kvak..
Ale mala som pod tým silonkopančuchy čierne, tak som kašlala na to a smiala sa tiež, čo som mala robiť druhé..
Ale to bolo pár rokov dozadu už, teraz by som im prijebala asi
b) nenormálne sa rozčúlim a vlepím človeku, ktorý si to dovolil
c) vytiahol by som si ich naspäť a nechápavo, ba dokonca až znechutene pozeral na dotyčného
d) urobil by som to isté
e) nepríčetne by som sa smial, až kým by som nemal svalovku
f) všetky predošlé možnosti dokopy
.. takže...vyberte si
ale minulý rok stiahol spolužiak spolužiačke nohavice, stála na jeho stole a.. videla to celá trieda... ona sa nasrala, samozrejme a už o pár mesiacov chodili za ruky.. chalani čudne vyjadrujú sympatie