Ahojte. Nejdem sa pýtať, či je tá škola ťažká, pretože viem, že každá vysoká je. Len by som chcela vedieť nejaké základné info, či to nie je veľký masaker, či je veľmi obtiažne sa tam dostať a následne tam aj nejaký ten čas zotrvať. Na psychológiu na UK s
Ďakujem. A to je vlastne ten test, ktorý pozostáva z tých 9 otázok? Príde mi to také neuveriteľné, nič viac? A berie sa tam nejaký ohľad aj na maturity alebo vysvedčenia? @semhamforas
Ale ak sú v tom štýle ako tých 9 na stránke, tak by to malo byť fajn (aspoň dúfam, možno nakoniec skončím s nulovým počtom bodov )...ďakujem ešte raz @semhamforas
ci sa tam je lahke dostat to neviem, lebo ja som prijimacky nerobila.
v poslednych rokoch sa z toho bohuzial stala typicka masovka, ze naberu ludi a v prvaku je sito. klasika.
zotrvat sa da v pohode, akurat by si si mala byt ista ze toto je to co chces...k realnemu pravu sa dostanes tak v tretiaku a to je uz neskoro na zmeny. /moj a desiatok dalsich pripad/
profaci ako ktori ako na ktorej katedre, niektori uplni blazni, niektori pohodicka. ale to mas tak vsade. je to typicka fakulta ktora ti da titul a kopec WTF situacii, nic viac od toho neocakavaj.
test by mal mat 39 otazok z coho cca 40% su vedomosti (dejepis, ekonomia, politika, filozofia, noska) a 60% logika (vyroky a podobne) znamky pocitaju z konca 3 a polky 4 rocnika priemer zo vsetkych, to tvori 2% a 2% je priemer z maturitnych vysledkov. na prijatie ti staci 50%. a nepripada mi to velmi tazke ak nie si podpriemerne inteligentna ked si zoberies z dejepisu tam vychadzaju mozno 3-4 otazky takze naozaj je to len o logike ja som si robil testy ktore su podobne ako prijmacky a na prvy krat bez ucenia som to dal na 78%.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
v poslednych rokoch sa z toho bohuzial stala typicka masovka, ze naberu ludi a v prvaku je sito. klasika.
zotrvat sa da v pohode, akurat by si si mala byt ista ze toto je to co chces...k realnemu pravu sa dostanes tak v tretiaku a to je uz neskoro na zmeny. /moj a desiatok dalsich pripad/
profaci ako ktori ako na ktorej katedre, niektori uplni blazni, niektori pohodicka. ale to mas tak vsade. je to typicka fakulta ktora ti da titul a kopec WTF situacii, nic viac od toho neocakavaj.