čaute je normálne že keď pozvem mojich kamarátov že či nepôjdu von či si nepôjdeme zaplávať na jazerá či potom nepôjdeme opekať a potom tam môžme aj stanovať alebo spať pod hviezdami neviem či to len mne také príde ale podľa mňa kebyže ideme ako partia ta
radšej pojdem do aquaparku, nez niekde do jebnuteho jazera kde do pici ma pojebane kapre obsieraju, vsade sinica abo ine "nedostatky".. proste nemam dobre skusenosti z jazier a hnusi sa mi to
a ano mozno ze ludia stia do tych bazenov (mozno urcite) ale za to tam je ten chlor.. a ked je dlhy rad na tobogan, tak asi nanho nepojdem v tu chvilu a pojdem, kde je menej.
@smilerrr hmm do čistých jazier kde chodia tiež ľudia ? nie žiadna sinica videl som tam ešte pred pár rokmi sladko vodné medúzy veľké asi ako 1/4 dlane takže nie oni niesu špinavé ani nič také tuším že boli aj niekedy zasobárňou vody pre BA ( samozrejme sa to ešte upravovalo )
ale ako každý má rád niečo iné tie nadávky by si si mohol odpustiť .. tipujem vek 10-17 z mesta a rozmananý ?
máš šišnutých kamkov,ktorí nevedia,čo je dobré..
tvoj plán je super,nechápem túto dnešnú mládež a ustavičné ťukanie do mobilov,hrozne to nemám rada
to koľko roční sú tvoji kamkovia,že im príde ísť do nákupného centra je zábavné? a piť bubble tea? preboha,veď to je taká grcka a je to také drahé,že nechápem. veď to je nejaký sračkový sirup so slamkou
To je chyba tejto generácie mladých, stále len pri pc, kino, debilné americké filmy, stále mobil v ruke, nákupy, aquaparky a keď tak nejaká príroda tak minimálne 1000 km ďaleko pri mori a pri tom môžu pod nosom zažiť také zážitky keby chceli... a takmer zadarmo, našťastie zopár ostalo normálnych ako ty napr. Dalo by sa to charakterizovať ako vysoko nákladná zábava, jednoducho mladí ľudia sa nevedia tešiť z maličkostí, z toho, čo je, myslia si, že čím viac utratia peňazí, tým lepšia zábava im bude poskytnutá. Zleniveli natoľko, že im tú zábavu musí niekto priniesť na podnose, sami nie sú schopní si ju vytvoriť.
co sa stazujes? ja ked niekoho zavolam, tak mam max jedneho kamosa, s ktorym sa da a zvysopk su taki, ze raz za mesiac vyjdu, lebo inak bud hraju pc alebo doliezaju za dievcatami (a neuspesne a seru na kamosov...a i to je taka zabava, ze sa skoro nikto ani poriadne neporozprava.... nu, a pytat sa pozitivne otazky je trosku dive, akoze opytas sa: "pojdeme k vode?"...to znie tak umelo, ze clovek by hned bol podozrievavy, ze povie pre isottu nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ich reakcia je asi takato
silva drbe ti? je moc horko
a ano mozno ze ludia stia do tych bazenov (mozno urcite) ale za to tam je ten chlor.. a ked je dlhy rad na tobogan, tak asi nanho nepojdem v tu chvilu a pojdem, kde je menej.
ale ako každý má rád niečo iné tie nadávky by si si mohol odpustiť .. tipujem vek 10-17 z mesta a rozmananý ?
Aj v cistych jazerach seru ryby.. fuj. Ale ako je to mnou.. lebo napriklad velrybí ejakulat mi v mori nevadí
A je mi luto, ze moje vyjadrovanie ti nie je po chuti, ale musis to prekusnut
tvoj plán je super,nechápem túto dnešnú mládež a ustavičné ťukanie do mobilov,hrozne to nemám rada
to koľko roční sú tvoji kamkovia,že im príde ísť do nákupného centra je zábavné? a piť bubble tea? preboha,veď to je taká grcka a je to také drahé,že nechápem. veď to je nejaký sračkový sirup so slamkou