Zdravím, prázdniny sú už v plnom prúde a ja som sa rozhodol opýtať sa vás na radu. Môj problém je jednoduchý- nudné prázdniny. Vyplýva to z viacerých vecí. Prvá je tá, že dosť času som plánoval prežiť s priateľkou, no s tou sme sa pred prázdninami rozišli
Tiez chodim brigadovat a to mi zabera cca cely den ked is zoberem ze ked dodjem domov si este musim navarit obed na druhy den atd.Cize sa od pondelka do piatku nevidim s kamosmi ani nic, som v podstate v jednom kole robota-byt-robota. Nejak mi to ani nevadi lebo viem ze keby nechodim robit bolo by to tak ako ty pises - raz za tyzdne by som isol do Senca k vode a inak by som tvrdol doma+ zatial oba prazdninove vikendy co boli tak sme isli nekam von kalit a takto mi to uplne vyhovuje. Cez prac. dni robim, v piatok-sobotu diskoteka/chata/festival a nedela oddych resp zajtra ideme do toho spominaneho Senca. Samozrejme keby nepotrebujem peniaze navyse tak by som radsej spaval cele leto do 1 poobede a nudil sa doma jak chodil brigadovat ale tak s tym ja uz nic nenarobim
@feklus no a ja aj keď mi brigáda tiež zaberá veľmi veľa času, tak predsa mi ostane pár hodín dňa navyše, počas ktorých by sme stihli s kamošmi niekam aspoň na trochu zájsť. Alebo, ako som spomínal, mal by som stále priateľku, tak by som na tie 2-3 hodinky skočil k nej . A čo sa týka víkendov, tak keby sme aspoň počas tých niečo podnikli. Stanovačka, ktorá mala byť sa odkladá už tretí týždeň a pravdupovediac neviem, či sa jej vôbec dočkám
Ja ti neviem povedať, vymeň kamarátov
Ja celý čas tiež v robote, keď mám volno, tak sa len modlím, aby telefón nezvonil a užívam si voľna. Lebedím si
Keď niekto zavolá, zbehnem na večer pokecať a späť Občas príde ponuka na chatu, výlet či koncert.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Máš nejaké záluby? venuj sa im, alebo sa vzdelavaj, alebo hraj pc hry, alebo vymisli miliardovy biznis a podel sa s nim
A odkiaľ si? Ja by som zabehol na pivo.
Ja celý čas tiež v robote, keď mám volno, tak sa len modlím, aby telefón nezvonil a užívam si voľna. Lebedím si
Keď niekto zavolá, zbehnem na večer pokecať a späť Občas príde ponuka na chatu, výlet či koncert.