Prekvapila ma popularita praženice v hoteloch.
Zaujíma ma, ako to je, keď si raňajky robíte sami doma. Budem vďačný za komentáre, v ktorých objasníte ako často ju doma jete + ďalšie okolnosti, ale mozete aspon hlasovat hviezdickovaním komentarov.
semtam ale som z nej vzdy strasne dlho pocitovo nazrany takze si ju robim vynimocne a idealne ked viem ze dajak sa fyzicky vycerpam aby ju stravilo a vzdy celu velku cibulu do nej jebnem mnam mnam
Ked som u seba tak tak raz-dva krat do tyzdna. Mozno ani to nie. Ked pridem k nasim tak vzdy, aj v sobotu aj v nedelu. A ak nie prazenicu tak ine vajicka.
1-2 krát do týždňa v obmenách....
chovám sliepky a jedného kohúta....takže mám svoje bio vajcia...
keď praženičku tak s maslom na cibuľke, 3-5 ks podľa hladu, k tomu zelenina tiež z vlastného skleníka...., alebo klobása, slanina, šunka, kečup čo chladnička dá...
Nejem vajíčka, tým pádom nejedávam ani praženicu. Keď som vajíčka jedávala, i tak som praženicu nejedla, lebo mi to z vizuálneho hľadiska prišlo, že to predo mnou už niekto jedol. Keď už tak volské oká alebo omeletu, ale len na večeru, nie raňajky.
kedysi som ju jedavala tak casto, ze mi prestala chutit a teraz ju uz par mesiacov nejem vobec vajicka mam rada ale robim si volske oka, neviem zjest prazenicu ani omeletu, je to vtipne lebo to je uplne to iste len v inej konzistencii ale je to tak
Keďže mne je ráno zle ale aj sa zároveň chcem najesť, lebo inak ma bude bolieť žalúdok, tak vačšinou si dám len také blbosti, typu sušienky, cereálie bez mlieka alebo dva jogurty. Zväčša je to niečo čo proste zbadám a mám na to chuť
ani nie ze raz tyzdenne ale raz za dbva tyzdne hej... inac prazenicu mam velmi rada a tymto som dostala na nu aj chut
no a robim si vajcia na polomakko a na skoro vsetky sposoby, ked mam cas samozrejme, cize cez vikend lebo ked vstavam do prace, tak mi to nevychadza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A raz som v dunakiliti jedla taku brutalnu ze na nu neviem prestat mylsiet s neviem ju ani spravit tak dobre
napr:
chovám sliepky a jedného kohúta....takže mám svoje bio vajcia...
keď praženičku tak s maslom na cibuľke, 3-5 ks podľa hladu, k tomu zelenina tiež z vlastného skleníka...., alebo klobása, slanina, šunka, kečup čo chladnička dá...
no a robim si vajcia na polomakko a na skoro vsetky sposoby, ked mam cas samozrejme, cize cez vikend lebo ked vstavam do prace, tak mi to nevychadza
a mam rad, ked mi to niekto pripravy, mne sa nechce!