uplne jednoducha ale dost tabuizovana tema.Proste uvolnite sovje plyny pred svojou laskou ked vam treba alebo skrucate polky len aby to neuslo?? ...a este nezabudnite pripisat kolko ste so svojim partnerom
môj priateľ predo mnou prdí ked sa opýta či môže aj som už bola pri tom ked bol na velkej potrebe ---no jako manželia..hh v pohodee..ja pred ním samzrejme že nie no bože..ale šak sme ludia tak čo ...sa už seba nehanbíme
Mno ja holku nemam, ale neviem, asi by som pri nej neprdel len tak ako sedlak, fakt by zaviselo od toho, aky by bol nas vztah, hm, ale ved patri to k zivotu, tak co Ale treba byt slusny podla mna, ale zas...co ma ma roztrhnut? Ved kto by to potom utieral?
ono by stačilo upraviť stravu žiadne klobásy párky kapustu a iné jedlá ktoré nafukujú ja si ani pred mamou neprdnem a nie to ešte pred milovanou osobou
toto ma neskutocne pobavilooooooo a inak moj brat prdi aj grga pred svojou manzelkou uz odkedy zacali spolu chodit a su stastne svoji so 6-rocnym synom a aj ona prdi a grga raz dokonca mali sutaz kto si grgne viackrat za sebou
Ó, téma ako pre mňa ja neviem, som tak celkovo prírodný človek, nemám problém ani oznámiť kedy idem srať a tak, mne to všetko príde úplne prirodzené a normálne
Hmm... možno to je prirodzené, ale je to netaktné a nechutné... Neprdla by som ani pred matkou... Možno až potom, keď budem s manželom 40 rokov a nebudem to vážne vedieť zadržať, pokiaľ sa vytratím niekam, kde som sama...
tak grgnut sa mu podari, ked sme na pizzi abo podobne, ale musim povedat, ze sa vzdy ospravedlni...
mam kamosku, co na vylete dokonca oznamuje pricho smradlaveho navstevnika volanim "pozor, pozor". si viete predstavit tie vybuchy smiechu v noci...
a kamarat sa prekonava z tyzdna na tyzden... serie, kde ho to chyti... napr. na airsoft "hej chalani, ema tu neikto toaletak?" abo "nema tu niekto kapesnik, potrebujem srat" a to keby som vam mala aj vymenovat vsetky miesta kde sral, ale staci to posledne... po koncerte Ine Kafe sral pod lampou, ktora ho uplne bozsky osvetlovala... okolo sli dvaja tipkovia a hovoria mu "Chlape, ser na to, aj tak z toho hovno bude." ujeb na tomto sa niesol celou blavou a iny kamos sa zas poral, ked vysiel zo sprchy v uteraciku, proste prdol a uslo aj nieco ine rovno na podlahu v izbe ale takychto prihod mam tak na 1000 stranovu knihu minimalne, takze...
ale no tak vsetci prdite....niektore prdy nesmrdia a su strasne hlasne ale napriklad taky tichy zabjak fuj,,,,nechutne,...ale rozhodne to je trapne medi ludmi
no a je to prirodzena vec preboha ako nas boh stvoril
heh, no ked mam za seba povedat, tak mi nerobi problem prdnut ani v spolocnosti, pokial to samozrejme neni pocut, horsie je to ak som tam len s jednym clovekom, ktory to samozrejme musi citit a kedze vie, ze "on to nebol", tak to je trapas
ale pred kamosmi alebo doma to neni problem, aj nahlas, to vzdy len zahlasim, ze "ooops, sorry, praskli mi gate" alebo "co hovoris?" alebo "ticho tam v podpalubi" alebo "jeeej, eSeMeS"
ale este lepsie je pred tym povedat, ze "pozor, niekto ide" a potom "uz odisiel"
hmm..ja by som si to nedovolil a radsej sa zvyjam v krcoch aby zo mna nevysla ta vec. Iné je ked je to napr. omylom. Ze sa spolu na niecom hrozne smejeme a ono sa vtedy napinaju vsetky svaly takze sem tam nieco unikne.Sme spolu 2roky
@Suzan_zmurk182 moe z teba som haluzil co si napisala podarena .. take zazitky. . tak sa zvyjam v krcoch...
a co sa tyka mna tak ja neprdim v spolocnosti .. ani pred kamosmi ani pred priatelkou proste to na mna ani tak nejde ani ma to nenapadne .. heh aj ekby som cel tak nemozem ale je to podla mna nechutne ale newa ... ja viem ze prirodzene ale co uz da sa to obmedzovat .. a dievca som este nepocul prdnut .. to akoze sila. . to by som sa rehlil z toho asi mesiac ..
sme boli s partiou raz na chate a sedeli sme vonku na trave, ked kamoska zrazu povedala "prdnem si, hej?" a tak si utala, ze sme sa z toho este pol dna zo zeme zbierali...
niektori ludia sa tak tazko hanbia za grgnie a prdenie..nechapem v sirokej spolocnosti to sice nerobim, ale pokial sa najde taka "vybrana spolocnost" (podla mojich kriterii ) tak to nevadi asi urcite nikomu..ved sme ludia..keby sme to nerobili, vsetkych do jedneho by nas potrhalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Väčšinou sa snažím byť slušný takže určite nie - nikdy by som si to nedovolil - veď nezliezol som práve zo stromu...
Ale k veci, nie neprdim, tak ako povedal Pawlo nezliezla som prave zo stromu, a je to nechutne
Na našej ulici sa traduje, že moja suseda sa rozviedla so svojím mužom len preto, že prdel.
tak ako prdiet neprdel ale nemozem povedat ze by mu neubehlo..sice pocut nebolo ale citit stacilo
Mno ja holku nemam, ale neviem, asi by som pri nej neprdel len tak ako sedlak, fakt by zaviselo od toho, aky by bol nas vztah, hm, ale ved patri to k zivotu, tak co Ale treba byt slusny podla mna, ale zas...co ma ma roztrhnut? Ved kto by to potom utieral?
a odpoved je nie
a moja mama prdi aj za troch
Aj by to bol rebricek tem, tak tato by siahala na najvyssie priecky.
Chcel som sa to opytat aj ja ale...
ale chválim tému fakt !!
A ako sa zlatúčko hanbila...bola podarená...
mam kamosku, co na vylete dokonca oznamuje pricho smradlaveho navstevnika volanim "pozor, pozor". si viete predstavit tie vybuchy smiechu v noci...
a kamarat sa prekonava z tyzdna na tyzden... serie, kde ho to chyti... napr. na airsoft "hej chalani, ema tu neikto toaletak?" abo "nema tu niekto kapesnik, potrebujem srat" a to keby som vam mala aj vymenovat vsetky miesta kde sral, ale staci to posledne... po koncerte Ine Kafe sral pod lampou, ktora ho uplne bozsky osvetlovala... okolo sli dvaja tipkovia a hovoria mu "Chlape, ser na to, aj tak z toho hovno bude." ujeb na tomto sa niesol celou blavou a iny kamos sa zas poral, ked vysiel zo sprchy v uteraciku, proste prdol a uslo aj nieco ine rovno na podlahu v izbe ale takychto prihod mam tak na 1000 stranovu knihu minimalne, takze...
Ale grgam uplne bezne,to mi nechutne nepride
no a je to prirodzena vec preboha ako nas boh stvoril
ale pred kamosmi alebo doma to neni problem, aj nahlas, to vzdy len zahlasim, ze "ooops, sorry, praskli mi gate" alebo "co hovoris?" alebo "ticho tam v podpalubi" alebo "jeeej, eSeMeS"
ale este lepsie je pred tym povedat, ze "pozor, niekto ide" a potom "uz odisiel"
a co sa tyka mna tak ja neprdim v spolocnosti .. ani pred kamosmi ani pred priatelkou proste to na mna ani tak nejde ani ma to nenapadne .. heh aj ekby som cel tak nemozem ale je to podla mna nechutne ale newa ... ja viem ze prirodzene ale co uz da sa to obmedzovat .. a dievca som este nepocul prdnut .. to akoze sila. . to by som sa rehlil z toho asi mesiac ..