konecne dobra tema!
zial, neda sa odpovedat univerzalne...zalezi od okolnosti...v spolocnosti, kde je nebezpecenstvo odhalenia (v triede a podobne) je najlepsie neprdiet vobec...
vonku pod holym nebom smelo, pokial to nie su hlasite prdy.
inak v kruhu dobrych znamych je prdenie prijemnym spestrenim spolocne straveneho casu a treba ocenit prdy kvalitne ci uz po zvukovej alebo pachovej stranke.
diky v prdoch sa, dovolim si povedat, dost vyznam...blizky by vedeli rozpravat.
no ale to radsej nepis do svojich ankiet, ze prvy prispevok tazko prekonaju...sa budu bat pisat potom
hehe, zhodte to na druheho...to bude ono...a viete ze som citala ze najlepsie je pohotovo to hodit na psa,ze v poslednom case sa mu to satva nejak casto (ovsem ak tam nejaky pes je vsak...)
@vegetable hlavne ak je zjavne, ze toho psa vidis prvykrat v zivote, lebo je to nahodne okoloiduci/stojaci pes a povies "v pposl. dobe sa mu to stava casto" tak to mozes rovno povedat "zasrala som, ale nechcem sa priznat"
Fakt krásna téma, ktorá ma dohnala k večernému zamysleniu...
Ja som zástanca hesla: Zadrž za každú cenu! Avšak tu sa nám vynára jeden problém a ja som fakt nesmierne rada, že môžem o ňom teraz takto verejne hovoriť.
Nepustíte prd von. To je fajn. Lenže čo sa stane? Ono sa to tak samo od seba nevstrebe... Prd sa veselo pohybuje po bruchu, metaforicky by som povedala, že si chodí hore dolu a čím spôsobuje veľmi nepríjemný zvuk. Dovolila som si ho nazvať VNÚTORNÝ PRD, keďže to tak naozaj vyzerá. Neprdli ste si síce, no ostatní TO počuli. Neviem, či niekto niekedy na moje výhovorky typu "fúúú, ale mi škvŕka v bruchu", naozaj skočil...
@desiree - zadrz za kazdu cenu je dobre heslo pre ludi, ktori prdia tak do 5x denne a vyprdia sa pri defekacii. ti nestastnejsi z nas, ktorych prdy su omnoho pocetnejsie s tym nevystacime a musime vypustat paru aj priebezne pocas dna.
a ten fenomen, ktory opisujes, poznam. kamos tomu vymyslel nazov "údenie" - ked sa prd motka v crevach hlucne...keby som chcel byt este presnejsi, uz by to bolo asi nepripustne, takze nejdem dalsi dolezity faktor spominat
@pubertslatinocelny Tak ja som asi jedna z tých šťastnejších... Aj keď, nezabúdajme, bavíme sa o uľavovaní v spoločnosti. No dobre... netreba zachádzať do detailov... už to začína byť celkom nechutné...
cooo ci meteee.. si neviem predstavit, ze by som bola na kave s kamaratkami.a prdla sii.. a ze kokos. poculiste to? to bool nářez... fuuuha.... dobre som sa zasmiala..
ja sa tvárim akoby nič a keď dakto potom zahlási "krista, tu si dakto usral", tak normálne poviem, že ja alebo sa začnem smiať. ale aj tak poviem, že ja
Fakt dobrá téma. stuck_out_tongue:rdenie je lucké a netreba ho potláčať.Teda ako kedy. V takej čakárni u doktora by to bolo tašké zakryť. Inak ich treba vypúšťat s citom a ak vás nezradi ani po zvukovej ani po pachovej stránke,máte vyhrate.
aj tak, my sme v triede niečo cez dvadsať chalanov a vyprdeli sme učiteľa z triedy jak hulákal: ,,keď neviete v sebe udržať vaše hovná, tak si noste do školy plienky a serte si do nich!". my všetci samozrejme šialený rehot automaticky a odišiel z triedy
akože mne sa to nestáva často ale môj bratranec neviem či má nejaké problémy ten to robí aj každých 10 minut ale jemu nerobí problém sa priznať lebo v jeho prítomnosti aj tak každý vie kto to bol ale kamoška mi raz hovorila z jej bratom že si prdol a za tým stále hovoril replay a furt dokola čiže prd replay prd replay prd replay
Tak nie je to velmi dobre,ak sa nasilu zadrziava...sice je to prirodzene..hoci v spolocnosti nie velmi prijemne, ak sa to nahodou stane...ale nie je to koniec sveta ..staci sa ospravedlnit..
@ammber to je pravda, môže to spôsobiť už spomenuté údenie alebo možno i iné komplikácie, lenže ospravedlnenie v čase omámenia spôsobené jedovatými výparmi môžme pokladať za nedostatočné, lebo sme pod vplyvom a teda nevieme, čo konáme
tak doma a vonku je to v pohode...horšie je to v škole...alebo dakde,kde je veľa ľudí, vtedy zadržiavam,...ale inak sa vždy kvalitne vypukám. a na otázku, že kto si ujebal, sa priznám rada...
no moja spolužiačka nedavno zhodila na to že ked sa dostane vzduch a voda do topanky tak to vyda taky zvuk..nikto jej neuveril aj ked je to možne,ale taky zvuk by to nebol a samozrejme zahovarala a odbocovala od temy
@boo nie, nie, zvaliť sa to na mňa nedá, lebo ja sa vtedy ohradím, že nie a že môj prd smrdí inak a keďže ľudzé vedia, že normálne s tým nemám problém (akože povedať, že ja), tak mi samozrejme veria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
zial, neda sa odpovedat univerzalne...zalezi od okolnosti...v spolocnosti, kde je nebezpecenstvo odhalenia (v triede a podobne) je najlepsie neprdiet vobec...
vonku pod holym nebom smelo, pokial to nie su hlasite prdy.
inak v kruhu dobrych znamych je prdenie prijemnym spestrenim spolocne straveneho casu a treba ocenit prdy kvalitne ci uz po zvukovej alebo pachovej stranke.
no ale to radsej nepis do svojich ankiet, ze prvy prispevok tazko prekonaju...sa budu bat pisat potom
Ja som zástanca hesla: Zadrž za každú cenu! Avšak tu sa nám vynára jeden problém a ja som fakt nesmierne rada, že môžem o ňom teraz takto verejne hovoriť.
Nepustíte prd von. To je fajn. Lenže čo sa stane? Ono sa to tak samo od seba nevstrebe... Prd sa veselo pohybuje po bruchu, metaforicky by som povedala, že si chodí hore dolu a čím spôsobuje veľmi nepríjemný zvuk. Dovolila som si ho nazvať VNÚTORNÝ PRD, keďže to tak naozaj vyzerá. Neprdli ste si síce, no ostatní TO počuli. Neviem, či niekto niekedy na moje výhovorky typu "fúúú, ale mi škvŕka v bruchu", naozaj skočil...
a ten fenomen, ktory opisujes, poznam. kamos tomu vymyslel nazov "údenie" - ked sa prd motka v crevach hlucne...keby som chcel byt este presnejsi, uz by to bolo asi nepripustne, takze nejdem dalsi dolezity faktor spominat
@13 údenie? bravóooo
tak doma a vonku je to v pohode...horšie je to v škole...alebo dakde,kde je veľa ľudí, vtedy zadržiavam,...ale inak sa vždy kvalitne vypukám. a na otázku, že kto si ujebal, sa priznám rada...
Ale keď sa podarí nahlas a suverénne zahlásite ,,to ja", nikto vám neuverí
ale inak mkyslim, ze naj je hodit to na niekoho ineho, ale uz tu boli reci o vnutornom prde a podobne, cize nemusim vysvetlovat