Tak, čo sa týka tohto, tak som veľmi plachá, hanblivá. Chalana, čo by sa mi páčil, som na ulici v živote neoslovila.
Keď sa mi zapáči niekto z bližšieho kruhu, len proste vyhľadávam jeho spoločnosť a rozprávam sa s ním. Dávam však pozor na hranice, aby zo mňa nebola vriťolezka. Inak žiadne hlbšie city k druhej strane nedávam najavo. A čo som si všimla, aj to najviac zaberá...
noo to neviem..ja som taká že väčšinou nespravím absolútne nič, ale keď mám dobrý deň som schopná absolútne všetkého ..aj sa na dotyčného vrhnúť na verejnosti (ale to by ten deň už musel byť že stráááášne dobrý)
na ulici nie ale mne sa vlastne ani nikdy nestalo, že by som povedala "waauw toho chcem!" na nejakého chlapca na ulici.. od toho som celkom odpútaná. ak sa mi páči niekto koho dlhšie poznám tak sa s ním snažím viac komunikovať, aj keď niekedy mám pocit, že lepšie by zaberalo keby som si ho tak veľmi nevšímala.. a aj tak, nech robím čo robím väčšinou to nezaberá..asi robím niečo zle
no ja mám tajný trik ktorý mi už pomohol veľa razy ....najskôr zistím čo má rad..potom na aké športy chodí...a prihlásim sa tam aj ja (ak to nieje niečo len osobitne pre chalanov) .....potom ho poprosím aby mi vysvetlil ako sa to má hrať.....a nakoniec ideme do kina....alebo sa len prejsť..a potom to ide samo...
Prepáčte, že odpovedám na dievčenskú otázku. V tomto svete postavenom hore nohami je bežné, keď dievča prejaví iniciatívu ako prvá. Je to asi od človeka k človeku. Niekomu sa môže páčiť dotieravá, ktorá nedá chalanovi ani vydýchnuť aby nemohol povedať nie. Niekomu sa zas páči keď je dievča odmerané a pomaly z toho upúšťa a on ju môže dobíjať. No to sa skôr páči dievčatám My chlapi sme pohodlné prasce (kroch kroch) a mali by sme najradšej všetko na tanieri.
Je to asi 50:50 keď som začal prvý ja a keď nejaké dievča.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keď sa mi zapáči niekto z bližšieho kruhu, len proste vyhľadávam jeho spoločnosť a rozprávam sa s ním. Dávam však pozor na hranice, aby zo mňa nebola vriťolezka. Inak žiadne hlbšie city k druhej strane nedávam najavo. A čo som si všimla, aj to najviac zaberá...
Je to asi 50:50 keď som začal prvý ja a keď nejaké dievča.
a som dosť nedočkavá, čiže ak nezačne s niečím chlap (čo by nebolo zlé) tak konám ja (ptom môže byť neskoro už no nie?)
ale samozrejme to začína dlhými pohľadmi (ale nie spôsobom že sklopím zrak akonáhle sa on na mňa pozrie; jednoducho sa dívam ďalej) usmievanie a tak..
a ptoom už len kto príde skôr s nejakým "nenápadným" návrhom a čakanie na reakciu druhého, ak je pozitívna, tak pozývam
len neviem ci tym bude zrovna nadseny :/
takze som si nie ista ci je to dobry napad