Zdravím všetky baby/ženy, ktoré zavítali do tejto diskusie. Chcel by som sa vás spýtať, čo si myslíte o chalanoch s dlhými vlasmi (čisto čo sa týka výzoru!).
mne sa vzdy pacili dlhovlasi muzi moj priatel ma tiez dost dlhe vlasy ... od zaciatku ako spolu chodime mal dlhe vlasy takze si ho ani predstavit keby sa ostrihal ...
jaaaaaaaaaaajha... chlalani s dlhymi vlasmi no nehodi sa to kazdemu ale v kazdom pripade, preco nie? celkom sa mi to paci ale viac sa mi pacia takeee..polodlhe
...a prečo nie, kľudne aj dlhé vlasy. Však človek nie je človekom pre vlasy, chlap chlapom, keď má krátke vlasy. Je to o človeku, o tom, čo je vňom, nie o vlasoch. Nerieš hlúposti, páčia sa ti dlhé vlasy, tak ich maj, a hotovo.
Si hádam nemyslíš, že teraz si ich vďaka dobrým ohlasom nechám narásť? Ja som si ich nezávisle od nich nechal narásť už dávno... Len ma jednoducho zaujíma názor, takže ak je podľa teba to, že ma zaujíma názor iných "riešenie hlúpostí", tak mi je ťa ľúto...
ja mam dlhe vlasy ale nie tak ze by som mohol zapliest cop ..to je uz extrem a kratke uz nechcem v zivote ... povacsine ti co si nehaju narast dlhe uz tazko sa nehaju ostrihat na skinheadov
podla mna sa niektorym chalanom fakt hodia dlhe vlasy ...poznam to...mam spoluziakov takych...metalisti velki ....ale ni....tak jeden co ma dlhe vlasy (ale veeelmi kraasne)sa mi moc paci....a ak sa o ne pekne stara, tak nie je problem...napr. on si ich zehli...ale iba sem-tam....a buzik nie je....je fakt kraasny....takze chalani a dlhe vlasy???ANO xD
nepácia sa mi chalani s dlhymi vlasmi vacsina chalanov co ich ma su mastnovlasaty nechutaci bleeeeeeee bleeeeeeeeee............poznam jedineho chalan ktore mu sa to hodi!!!!A to som uz vela vlasacov videla!Je len jeden
ja vlasy nenosim... ale ked mi vlasac povie ahoj tak je mi to velmi mile.... a vzdy mu odzravim.... A TAKETO KOMETY CO SA KOMU HODI NECHAJTE KAZDEMU NA JEHO UVAZENI...
podla toho ake...ked mam pocit ze z toho ochvilku zacne nieco kvapkat tak ani ne.. ked su normalne k peknemu fejsiiku to sekne ale aj tak u mna vyhravaju dredy.. fuu takych chalanov by som spapala...
heh noo ja som citliva na vlasy co sa tyka chalanov..... xD ide o tto co si predstaujete podpojmom dlhe - ci uplne dlhe ze metalistaaaaa aaa vrrr alebo take trosku dlhsie. Mne sa nepascia uplne dlhe. Som zatazena na tak "emacikovske". Take dlhsie ale nie dlhe nech padaju do oci jaaj take nakrajsie xD
@nicmanenapada dlhé vlasy na chalanov nepasujú a v živote by som si nevedela predstaviť že by som mala dlhovlasého priateľa! Ak si chceš dať narásť dlhé vlasy, nerob to!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Celkovo mám slabosť na dlhovlasých chalanov, ktorých vlasy sú upravené
Teda, ak nie sú mastné alebo moc od lupín ...
- umývam si ich skoro každú nedeľu
- češem sa skoro každé ráno
upravené sú tak gumička na slávnostné akcie...inak rozpustené poprípade čelenka
celkovo sa mi pekne dredatia...takže o 2 rôčky to bude fajn
Pod siltovkou pri tomto teple sa mi formuju do takeho dekla
nespomínam si, že by som videla niekoho, komu by sa dlhé vlasy nehodili..
Si hádam nemyslíš, že teraz si ich vďaka dobrým ohlasom nechám narásť? Ja som si ich nezávisle od nich nechal narásť už dávno... Len ma jednoducho zaujíma názor, takže ak je podľa teba to, že ma zaujíma názor iných "riešenie hlúpostí", tak mi je ťa ľúto...
a medzi nami, i tak tie co chcu mat dlho vlaseho si najdu kratko a naopak /cest vynimkam/
inu.. mal som, ostrihal som sa.. mam a ostriham sa.. thats me
Ja som na tom len o trochu ináč - mám, vypadá mi a nemusím sa strihať
pred nejakými tuším dvomi rokmi som si ich prestal dávať strihať. predtým som ich mal nanajvýš dlhé 3 cm
ae som spokojný so zmenou, myslím, že sa mi dlhé celkom hodia