Ahojte, akurat ma napadlo hehe chalani co myslite alebo co sa vam paci viac? Baba oblecena v teniskach v tričku a mikine alebo baba ktora ma bluzku opätky opnute nohavice vlastne da sa to tak povedat- oblecena ako zena. Myslim ze pravidlo ktore sa opakuje
je úplne jedno,čo má baba oblečené.Každá by sa mala obliekať,tak ako sa cíti najlepšie(najpohodlnejšie) a dosť pochybujem,že tie 30cm podpätky sú pohodlné
ale osobne preferujem eleganciu ale nemam nic proti sportovemu obleceniu
...elegancia vo mne vzbudi vacsi respekt... ako sa hovori saty robia cloveka ....
ale je tu este jeden fakt....moze byt baba oblecena akokolvek super ale ak nema ten spravny sarm, energiu, inteligenciu tak nezvyknem pozerat ani po zovnajsku
castokrat recou tela zaujmete ovela viac ako tym, co mate oblecene
ta mne sa najviac asi paci, ked to dievca strieda lebo aj v elegantnom vyzera inak, aj v sporotvom, a by bola skoda, keby svoju krasu neprejavila roznymi sposobmi...a tak vseobecne sa mi asi najviac paci take, ze nie ani elegatne, ani az take sportove to nie je...neveim ake je to...ale take obycajne sukne po kolena povedzme (alebo este lepsie po zem) a tak...
ale mne sa páčia buď metly alebo také tie zlaté baby, ktoré majú poprípade dredy, nosia také jesenné farby, volné oblečenie. niečo na štýl Phoebe z Priatelov
vsetko s mierou, lebo ked vidim tie 15stky, co maju 30cm podpatky...wannabe woman tak je to smiesne chodit v tom nevie, nepohodlne to je, pride domov a ma dobre ze nie krvave nohy tak to nie
záleží od situácie... pre mňa je za určitých okolností rovnako sexi baba v peknom tričku a rifliach ako dievča v blúzke a opätkoch... ... ale zase obidve verzie, keď sú nesprávne skombinované, alebo zle povyberané handry, sú oničom
Ja som skor na eleganciu ale minisukne ma skor odpudzuju.. Take sekretarske tipy a baby s tym make-upom to neprehanajte.. bud si to natrite na fejs jemne alebo vobec
zena by mala byt oblecena jak zena bodka koniec. obliekajte sa jak chcete ale ked sa oblieka jak nejaka hiphoperka s kozusinkou a adicolor tak na nu kukam jak na decko.. fakt to nemam rad.
a nejaky metal,punk a ja neviem aky styl tak to sa len chytam za hlavu.
ale aby som dal dačo tak ideál je šiltovka na hlave z ktorej trčí iba cop, obtiahnuté tričko, minisukna či krátke obtiahnuté kraťasy a pod nimi čierne tangá a slintám...
mne sa viac pacia tie street handry ale ked si raz za cas baba ktora eleganciu nemusi da nieco pekne tak som mimo ale zas videl som len malo dievcat ktore boli oblecene elegantne...skor to bola len hra na eleganciu a to je potom trosku odpudzujuce...cize preto radsej rifle, tricko a ide sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nikto tu nevravel o kratkej minisukni a veľkych vystrihoch a pod.. a tesne veci nooo teraz maloco vidim baby ktore tie tesne rifle nemaju
zalezi od prilezitosti
ale osobne preferujem eleganciu ale nemam nic proti sportovemu obleceniu
...elegancia vo mne vzbudi vacsi respekt... ako sa hovori saty robia cloveka ....
ale je tu este jeden fakt....moze byt baba oblecena akokolvek super ale ak nema ten spravny sarm, energiu, inteligenciu tak nezvyknem pozerat ani po zovnajsku
castokrat recou tela zaujmete ovela viac ako tym, co mate oblecene
ale mne sa páčia buď metly alebo také tie zlaté baby, ktoré majú poprípade dredy, nosia také jesenné farby, volné oblečenie. niečo na štýl Phoebe z Priatelov
a nejaky metal,punk a ja neviem aky styl tak to sa len chytam za hlavu.
Sakra, ja chcem gotické čižmy!
Napr. Rihanna...elegantna a tak je to slusi....
Avril Lavigne...rozdrbane rifle, cinanky, obycaj triko a je k sezrani i tak...