hm .....ľudia ...mam česť s takou ,ktora to už ťaha bokom 5 mesiacov...a jej muž nič nevie ....taže asi tak ....mne hovorí že ma Ľubi ....ale jeho sa nevzdava....vraj preto že maju spolu decko .... ma niekto viac na nič situaciu ako ja ?
ani jednu moznost. porozpraval by som sa s nou, ale s rozchodom by som "pockal", mozno nebude potrebny, pretoze jej to moze prist luto. ak by to spravila druhykrat, rozisiel by som sa a nikdy sa s nou nedal dokopy
@mm47 ak chces niekoho zabit kvoli tomu ze ta podvadza, tak ako prepac, to chore je..a este ked sa tu s tym chvalis,detto...a keby mne dal chalan co i len facku, poslem ho rovnou cestou do p....
@mm47 no ja iba komentujem na tvoje predosle argumenty, pri ktorych si napisal ze by si ich bol schopny zabit uplne vazne..(coz je podla mna blbost no ale dobre )
a z akehokovek dovodu,ci uz ja ho podvadzam alebo nieco ine,keby mi dal chalan facku je to debil a tym to pre mna konci ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale nič proti tebe nemám. Tak to neber ako urážku.. OK
Ale nie ale asi by som jej dal minimalne facku ... fakt neviem zalezi od velkosti amoku
@mm47 si chory ak by si to urobil
Neviem co je chore natom dat babe facku za podvadzanie
Nechapes ze tu sa nebavime o normalnej situacii ale o podvadzani?
a z akehokovek dovodu,ci uz ja ho podvadzam alebo nieco ine,keby mi dal chalan facku je to debil a tym to pre mna konci ..