Teda, niežeby sa ma toto týkalo, ale... niekedy babám do výstrihu čumím ešte aj ja, keď tam toho majú fakt veľa Aj keď je to skôr nejakou zdesenou fascináciou a myšlienkou na ,,to je také nefér, kde som stála keď sa toto rozdávalo?" ale keď má niekto výstrih až po pupok a v ňom polku zelovocu, nemal by sa čudovať, že mu ľudia do očí nepozerajú
ja sa rada pozeram dievcatam na vlasy. vlastne aj chlapcom. ja neviem, prečo kazdy povazuje za take pritazlive prsia, zadky, nohy, dlzku pohlavneho udu... prečo si chalani nemeraju dlzku vlasov napriklad? usla som od temy, co? tusim vypnem toho marilyna ale nic som nemala, hniso, vazne!
Ak si dám výstrih, tak je taký, aby bolo vidno obliny, nie celé prsia...je to estetické, jemne dráždivé a mužom najviac prospieva, keď si môžu v mysli dotvárať čo chcú...a ak nezíza 10 minút, len pozrie a usmeje sa...je to aj lichotivé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
@hajzelbaba Nie, kdeže! A ja som si náhodou na základke narozdiel od spolužiakov miesto merania pohlavného údu meral vlasy!