@Radiophonic napodobne.. Mne by ani nevadilo keby ma priatelka napriklad vozi autom a ja si s prstom v zadku a s vylozenymi nohami na palubovke uzivam nic nerobenie...
Nie. Ak niesme spolu v jednej domacnosti, tak si prakticky zaraba na svoj zadocek a pohodlie. Ak by sme boli v jednej domacnosti, tak by mi to tiez nevadilo, nakolko predpokladam ze by prispievala do spolocnej pokladnicky. A celkovo som rad pokial je financne sebstacna a zarobi si na svoje pohodlie.
a preco ? snad by som jej ich nemal zavidiet ? ale nee no viem ze muz akoze hlava rodiny by mal zarabat viac ale to je len taka blba tradicia alebo ako to mam nazvat
asi by mi to bolo divné, lebo ako chlap potrebujem pocit že sa dokážem postarať o rodinu a uživiť ju a bolo by mi to trošku zvláštne keby žena zarábala viac, cítil by som sa trošku neschopácky.. ale tak prežiť by som to prežil hádam
To by som prezil, ale aby sa o mna starala, tak to urcite nie. Dnes uz zeny chodia do roboty a ich polovicky sa staraju o deti a domacnost. Zamerne som napisal "ich polovicky", lebo to s chlapom nema nic spolocne.
keby som chlap a mam zenu co zaraba viac jak ja..tak by mi to nevadilo..ale keby kvoli tej robote nema cas vobec na deti..tak to by bolo asi zle..predsa nebudem vychovavat deti sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Som nejaký rozrušený.