@fxx hmm myslis aj keby v tom autobuse stala angelina jolie alebo nejaka ku...... napriklad taka nicole scherzinger alebo nejaka polonaha iba v plavkach oblecena kočka ???
@7@srandista jolie aj scherzinger by som mohol jebať(aj doslova),keď po praxi kde 8hodín som na nohách si sadnem na 10minut v buse,tak sa nepostavim nikomu. A keby je neak hore bez,a velmi by davala najavo že si chce sadnut na moje miesto,tak by som ju vzal na kolená
@11 hm kamo to by som aj ja urobil a hlavne kebyze je tmava take su NAJsexi z takych mam dost som z nich uplne vedla to je iny svet mimochodom tebe sa tiez tmave dievcata pacia ??
@18 jasneze su fajn take zboznujem celu by som ju dal a vybozkavak ja proste takym neodolam a este navyse ked su polonahe iba v spodnom pradle a vo vysokych opatkoch tak je moja poddal by som sa jej nech si robi so mnou co len chce ale to urcite aj ty nemam pravdu ?
Občas, ale naozaj len občas, púšťam sadnúť v buse staré babky. Nejakú "sexicu" nemám dôvod púšťať, nič by som s tým aj tak nezískal. Mladá baba môže stáť v buse rovnako dobre ako ja, starší ľudia to majú ťažšie, treba im pomáhať...
@28 a ja by som urobil tak ze by som si robil najprv s nou co by som chcel ja potom ona alebo najprv ona (dámy majú prednosť) potom ja a potom by sme sa spolu milovali a sexovali mozno aj a bolo by nam dobre ale mne by stacilo kludne milovanie
Ucta k starsim v hromadnej doprave vznikla v casoch socializmu. V dobe ked starsi pracujuci platili za cestovne pricom deti a studenti cestovali viac ci menej uplne zadarmo. To bola ta ucta.
Ale doba sa zmenila dnes cestuju viac ci menej uplne zadarmo len starsi ludia a zvysok populacie si cestovne plati v plnej miere. Preto sa nedivim, ak mlady clovek neuvolni miesto starsiemu. A turisti napchany peniazmi sa smeju z nasich cien cestovneho a sedia na sedadlach. Tu je vidno ze u nich doma zvyk "uvolnit miesto starsiemu" neplati a ani v praxi nefunguje. A na zaver ked vidim niektorych starsich ludi, ako malo zniceny su zivotom, cely zivot sa nenarobili a na starost nevedia co so sebou - tak mi je jasne, ze im uvolnit misto netreba.
uvolnujem vacsinou len ludom o palicke nenavidim totiz tie prefarbene a premachlane stare babky ktore dojdu k tebe aj ked je inde volne miesto drgaju do teba maju debilne poznamky atd. ked mala cas hodinu stat pred zrkadlom machlit sa tak ze ma naruzovane nie len pery ale aj zuby tak nech si tych 10-15minut postoji aj v mhd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
@7 @srandista jolie aj scherzinger by som mohol jebať(aj doslova),keď po praxi kde 8hodín som na nohách si sadnem na 10minut v buse,tak sa nepostavim nikomu. A keby je neak hore bez,a velmi by davala najavo že si chce sadnut na moje miesto,tak by som ju vzal na kolená
čo ešte na mne miluješ?
čo ešte na mne miluješ?
@15 @16 @17 kurva,to čo má byť
Ách, rovno trikrát
Maj še, toto mi neroob
Všetko! Všetko!!
A vďaka za maj še aj jebavá, hneď sa mi bude krajšie zaspávať!
Ale doba sa zmenila dnes cestuju viac ci menej uplne zadarmo len starsi ludia a zvysok populacie si cestovne plati v plnej miere. Preto sa nedivim, ak mlady clovek neuvolni miesto starsiemu. A turisti napchany peniazmi sa smeju z nasich cien cestovneho a sedia na sedadlach. Tu je vidno ze u nich doma zvyk "uvolnit miesto starsiemu" neplati a ani v praxi nefunguje. A na zaver ked vidim niektorych starsich ludi, ako malo zniceny su zivotom, cely zivot sa nenarobili a na starost nevedia co so sebou - tak mi je jasne, ze im uvolnit misto netreba.
Ale zmachlené staré panny, ktoré vedia len ohovárať a pičovať nepúšťam nikde.
A čo je to za logika púšťať si sadnúť mladé dievča? Maximálne riťolezectvo.
1. Kokot (organ)
2. Konto
3. Kokot (povahou)
Ešte mi nikto neuvolnil miesto... A náhodou,ja rada stojím..mám nadhľad