@gothicpoethic to si nemyslím, ani som si nemyslela... len väčšina sa k tomu nerada priznáva, resp. to popiera a hrajú sa na neobmäkčiteľných drsňákov... preto ma zaujímalo, ako sú na tom tunajší chlapci... (tým nechcem povedať, že neverím tým, ktorí volili môžnosť nie..)
nedokazem pri filmoch plakat lebo vzdy to beriem tak ze to je len film pokial to neni podla skutocnej udalosti ako napr.Schindlerov zoznam z toho mi bolo dost blbo na dusi
@smichi nie, nie je, stále ich nevie odstrániť Vie, že sú to iba hlúpe predsudky ale stále tam sú. Asociácie, povieš azet -> napadnú mi aktuality a pokec -> ktoré mam zafixované ako niečo, čím ľahko opovrhujem
je to veľmi náročná cesta, zbaviť sa ich.... ale možno... pre Anakina... to spravím
skoro som s brachom reval na film Chlapec v pruhovanom pyzame, ked sme to dopozerali ani slovo sme nepovedali iba sme vypli pc a sli spat. To nas dojalo.
Neplakal som asi od 6-7 rokov a som sangvinik-flegmatik, takze ani nepocitam, ze niekedy este plakat budem (samozrejme nehovorim, ze nikdy uz plakat nebudem, ale taka vec ako je film ma urcite nerozplace).
je pekne vidiet ze vacsina chlapov ma city.. ne jak moj brat co sa mi vzdy smial ked som sa nahodou rozplakala pri nejakom filme.. strasne ma to iritovalo
Ak išla nevhodná scéna a sekol mi film ,,v tom najlepšom'' ... Ale nie, neplačem, ale dokážu mi pokaziť náladu filmy a drámy, najmä o vojne (holokaust) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
ale mojho som videla naposledy plakat pri demitrovom pohrebe
ale azet? AZET? čo to preboha spravili
Azet =/= Pokec
Alebo si to nemusis uvedomit
To malo byt Azet sa nerovna Pokec
je to veľmi náročná cesta, zbaviť sa ich.... ale možno... pre Anakina... to spravím
Hrdina - ku koncu filmu,
Schindlerov zoznam takmer
-.-
pri filme ako napr. gladiator-ending scene
a napriklad: zelená míľa
Naposledy co som seriozne plakal, tak som mal 6 rokov jak mi rozbili hlavu
Rozplakal som sa asi pri 3 filmoch, 2 z nich, sú tieto! Dôvodom je nespravodlivá smrť.