ako zvládate ten týždeň keď má vaša priateľka/frajerka/jebačka krámy ?
ten môj práve zahlásil že či som mu to nemohla oznámiť skôr -_____-.....keby bol primne hodím mu dačo o hlavu nech ho to prizabije minimálne. A tak som zase vzdala hádku
@assasins ja si nedám už len z toho dôvodu že keď má niekto akože 20 a pýta sa na nejakú kravinu tak musí byť automaticky sprostý na svoj vek, alebo keď má nejaká 14,15,16 a pýta sa na sex normálnu odpoveď nedostane ako ešte si decko choď sa hrať a nesexuj, také dementné odpovede milujem
@matka141 nič by som jej nepovedal. Však je to prirodzené. V takom prípade proste musím schladnúť a pohoda Tak sa len napr. maznáme pri filme alebo ideme skoršie spať
Ten tyzden (niekedy ani nie cely) Zvladam hlavne potichu,bez srandiciek a hlavne bez narazok na kramy..-este by po mne cosi hodila.. Ked sa schyluje k samonasraniu ci samohadke,pocut len jemne zaklapnutie zamku dveri a radsej miznem.. Sukat nesukame,lebo: "vsetko ma boli,vsetko vsetko."
ked je to debil tak si nezasluzi, ale byt to normalny chalan poradim ti aby si mu spravila oral.. bol by rad ako blcha a uz by s tvojimi kramami problem nemal
tak tu je dokaz, ze plno muzov si nevsima "varovne signaly" prichadzajucich kramov!!! (v mojej minulej diskusii mi tvrdili, ze sa to neda nevsimnut).
zjavne je to debil, uz podla toho, ako o nom pises. povedala by som ti, ser na neho. ale ty na neho srat nechces a nebudes, lebo ho mas rada a bla bla tie veci okolo. tak sa s nim kludne natahuj este rok/dva premrhaj s nim najlepsie roky zivota a potom plac nad tym, ake su chlapi svine.
@matka141 normálne, spávali sme spolu aj cez krámy... Ak nerátame nepríjemnejšiu náladu / podráždenosť prvý deň-dva, tak súhlasím s @mamradadeli - krámy nevidím ako problém...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
DAFUQ???
Zvládam to normálne kedže sa nevidíme až tak často.
keby zmenili navzájom svoj prístup k sebe, nemali by taký problém..........filip
milujem tvoje komenty
v dnešnej dobe je to doslova nutné, aby sa ľudia k sebe začali správať ako seberovní, milujúci a navzájom sa rešpektujúci............
@smajlaa
heh, dík, aspoň niekto, kto ma miluje ..........filip
zjavne je to debil, uz podla toho, ako o nom pises. povedala by som ti, ser na neho. ale ty na neho srat nechces a nebudes, lebo ho mas rada a bla bla tie veci okolo. tak sa s nim kludne natahuj este rok/dva premrhaj s nim najlepsie roky zivota a potom plac nad tym, ake su chlapi svine.
som rád.....filip