Ono"krv a mlieko"by mala mať boky(a prsia) a nemala by byť ani tučná ani chudá...
Taká ženská ktorú je začo chytiť ako sa hovorí...
Keď sú tieto možnosti zvlášť čo znamená v ankete krv a mlieko?
keď je príjemne chudá ... páčia sa mi útle, jemné mladé ženy .. ale ani ak má inú postavu mi to nevadí.. sám ju nemám ideálnu čiže toto ma nejako netrápi
keď majú elementy jej postavy ten správny vzájomný pomer veľkostí.
čiže dalo by sa to vyjadriť vzorcom s haldou premenných.
prípadne všeobecným opisom že: môže byť totál veľká a ťažká, aj priam to čo obvykle ľudia nazývajú tučná, ak to má správne rozložené a ak má správny pomer stehná-zadok-boky-brucho-prsia-plecia, tak je pre mňa sexy.
a rovnako môže byť totál drobnučká chudučká, a zasa, ak sú veľkosti a pomery veľkostí jednotlivých častí správne vyladené, zasa je sexy.
a môže byť hocičo medzi tým a ak má pomery jednotlivých častí správne vyladené, tak je sexy.
a môže byť hocičo z toho, a ak NEMÁ pomery jednotlivých častí správne vyladené, tak nie je sexy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Taká ženská ktorú je začo chytiť ako sa hovorí...
Keď sú tieto možnosti zvlášť čo znamená v ankete krv a mlieko?
čiže dalo by sa to vyjadriť vzorcom s haldou premenných.
prípadne všeobecným opisom že: môže byť totál veľká a ťažká, aj priam to čo obvykle ľudia nazývajú tučná, ak to má správne rozložené a ak má správny pomer stehná-zadok-boky-brucho-prsia-plecia, tak je pre mňa sexy.
a rovnako môže byť totál drobnučká chudučká, a zasa, ak sú veľkosti a pomery veľkostí jednotlivých častí správne vyladené, zasa je sexy.
a môže byť hocičo medzi tým a ak má pomery jednotlivých častí správne vyladené, tak je sexy.
a môže byť hocičo z toho, a ak NEMÁ pomery jednotlivých častí správne vyladené, tak nie je sexy.
@11 Veď ty si latentný homoš.