Chcem sa spýtať kolko vás ma ČIERNE nie tmavohnedé ale originál čiene obočie...je tu vôbec niekto taký?? lebo ja mám uplne čierne a niekedy mi to vadí ale ked si ho pekne upravim dá sa to brať aj ako výhoda..A keď už aj máte čierne obočie ešte napíšte ake
mám čierne "obočie"(a ceruzku tiež čiernu) a vlasy momentálne čierno-zelené...ale pôvodná farba vlasov..hmm, to už ani boh nevie..stredne hnedé? dávno som ich nevidela
mama tmavohnede az cierne a dost huste obocie, treba ho casto vytrhavat, hned mi vzdy doraste no a vlasy mam stredne-hnede
ale neviem, co by malo byt zle na tmavom oboci?? pokial baba nema blond vlasy a k tomu cierne obocie, tak je urcite lepsie tmave obocie ako svetle, lebo ked nie je vidiet, tak si treba dokreslovat a to je iba starosr navyse
@matusha nie nie myslela som len také ako mám ja takmer neviditeľné ale ani ja si ho nemalujem vždy, len som tým myslela, že ak chce mať pekné výrazné obočie niekto kto ho má svetlé tak si ho musí malovať
@ancici15 vdaka ze si ma vyviedla z omylu nie nemam chut sa hadat o farbe obocia hollywoodskej pseudoherecky ale povedzme ze velmi zavisi od konkretnej fotky
mám čierne ako uhoľ ..momentálne vyše mesiaca nevytrhané ale nie je to až také zlé, tie čo mi dorastajú sú tenké a slabo viditeľné....proste moja kozmetička (buduca švagrinka) nemala na mňa čas ked som prišla na víkend domov a vytrhať uplne na tenko u kozmetičky? nie nechcem dopadnúť ako segra .....neviem čierne obočie je podla mňa vyhoda....vytrhaš maš pokoj,... aspon u mna to je pohodlie ked nemusiš kazdú chvílu obočie farbiť ...som spokojna s farbou aj hustotou len tešim sa na Vianoce, konečne úprava obočia a prečo si nevytrham trošku sama? eee nerada si sama spôsobujem bolesť
@ancici15 ja nemám fotografa čo by mi urobil kvalitne fotky ako ma megan fox a čierne ho určite mam len to slabo vidno, nedá sa to opísať fotkami.....brat ma zelene oči a na každej fotke má modré
Ja mam taktiez uplne cierne obocie, mam tmavohnede skoro cierne vlasy, cierne mihalnice a tmavohnede oci... Volakedy sa mi to vobec nepacilo a vadilo mi to, ale uz sa mi to paci a som spokojna nedavam si napr cierne linky ani ceruzku ciernu lebo potom mam pocit ze je to uz prilis, ale urcite lepsie mat tmave obocie ako nemat ziadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mám čierne "obočie"(a ceruzku tiež čiernu) a vlasy momentálne čierno-zelené...ale pôvodná farba vlasov..hmm, to už ani boh nevie..stredne hnedé? dávno som ich nevidela
Ukázať ti foto spolužiačky? Aby si vedela,prečo to vôbec nezavidím? ( Nemotaj sem Fox,kt. je u kozmetičky furt )
a myslím že tmavé obočie je výhoda, celkovo tmavovlásky sú vo výhode nemusia sa domaľovať
ale neviem, co by malo byt zle na tmavom oboci?? pokial baba nema blond vlasy a k tomu cierne obocie, tak je urcite lepsie tmave obocie ako svetle, lebo ked nie je vidiet, tak si treba dokreslovat a to je iba starosr navyse
mne pride ako cierne
alebo tu
dobre uz posledna...len aby som ti potvrdila ze si sa trosku milila