Viem ,že je to tak trocha trápne fórum, ale zakladala som ho kvôli tomu , či sa niektorá z vás nestretla s niečím podobným. Nechcem zbytočne stresovať keď ide možno o banalitu čo sa stala aj vám alebo obťažovať u lekára s niečím takým. Môj problém spočív
lekara tym neobtrazujes a keby bol otraveny, ze ho obtazujes, je plno dalsich - vymenis ho.
boze! uplaju tam okamzite.. vravis, ze sa na to budis a mas "nevydrzatelne bolesti"... cakas az sa ti na nom objavi napis s popisom choroby? negoogli... tazko pochopis suvislosti, ktore sa lekar uci roky, za tri sekundy.
chod za lekarom lebo to kludne moze byt aj rakovina
(ja som mal cosi podobne,len ma to nebolelo az tak extremne bola to mliečna žlaza zdurena ) clovek fakt nikdy nevie
ak aj je to banalita tak tym nikoho obtazovat nebudes
ver ze aj lekara potesi ked pacienta netreba liecit len utesit ze je zdravy a trochu si zamudrovat
Ja pamätám že asi v 12 som mal v tiež také ako hrčky v cickach ale zmizlo mi to.. a ma to vtedy sviňsky bolelo na dotyk a som si furt vravel že keď to neprejde do zajtra ta poviem mame že mam rakovinu prs ale nič som nakoniec nikomu hovoriť nemusel bo ma to prešlo pomerne dosť rýchlo... čiže možno ti len rástli bradavky a teraz to už len odznieva (dokončuje sa rast) alebo čo
Ja som mala menšiu hrčku v podpazuší, ale vraj len lymfatické zdurené uzliny, po pár dňoch sa zmenšovala. Ale určite by som zašla ku gynekológovi veď ťa nezabuje akurát ti to prehmatá a povie čo to... Kamarátka máva problémy s prsiami vždy tam máva hrčky, lebo má málo viskóznu tekutinu v prasiach či čo, už s tým bola u viacerích lekárov a zhodli sa natom všetci. No musí užívať vitamín E a nejakú mastičku má na premasírovanie pŕs pred menštruáciou
Tak sa neboj a zájdi tam vždy je lepšie keď vieš čo ti je, než sa zbytočne stresovať
Dávnejšie som niekde čítala, že ak sa pod bradavkou objaví taká gulička (hrčka) vtedy začnú prsia rýchlo rásť. No a keď prsia rastú, tak bolia. Nemusíš sa báť možno to nie je nič vážne. Ale nikdy nevieš. Určite si to daj radšej vyšetriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
hh a to si myslíš, že k doktorovi sa ide až pred smrťou?
Bolest moze byt aj z chrbtu.
boze! uplaju tam okamzite.. vravis, ze sa na to budis a mas "nevydrzatelne bolesti"... cakas az sa ti na nom objavi napis s popisom choroby? negoogli... tazko pochopis suvislosti, ktore sa lekar uci roky, za tri sekundy.
chod za lekarom lebo to kludne moze byt aj rakovina
(ja som mal cosi podobne,len ma to nebolelo az tak extremne bola to mliečna žlaza zdurena ) clovek fakt nikdy nevie
ak aj je to banalita tak tym nikoho obtazovat nebudes
ver ze aj lekara potesi ked pacienta netreba liecit len utesit ze je zdravy a trochu si zamudrovat
Tak sa neboj a zájdi tam vždy je lepšie keď vieš čo ti je, než sa zbytočne stresovať