mne sa stava, že ked otváram skrinku tak to všetko vypadne, takže presne vidím čo kde je a ked si zoberiem čo potrebujem, tak to všetko nahadžem naspat...a takto dookola D
Nemám zásuvku, mám všetko v skrini a priebežne to tam naozaj pridáva mama, keď sa vyperie a ona to zvešiava. Ale podprdy mávam občas hodené na sedačke.
ja mam asi 4 skrine na oblecenie, ale zasuvku na spodne pradlo nemam Ale mam taky obrovsky suflik kde mam veci na doma a cast je vyhradena aj na nohavicky A podprsenky mam pri trickach v inej skrini
Nohavičky- to je bordel nad bordel. Okrem toho tam mám také rukavičky, ktoré sú len na efekt, lebo absolútne nehrejú, potom čelenky a také drobnosti, občas nejaká podprsenka.
Potom v oblasti ponožiek mám tiež bordel- silonky, ponožky, minule som tam našla cudzie slipy, čo neviem ako som k nim prišla, opäť nejaká podprsenka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@sheily - takú igelitku som videla iba raz u kamošky na intráku - vraj najčistejšie miesto v celej izbe
@jessiqa - ďakujem
nemám zásuvku na to..
mám poličku
a keď som na intráku a tak, tak sa najviac hodí posledbá možnot, lebo sú v skrini v osobitných sáčkoch
Potom v oblasti ponožiek mám tiež bordel- silonky, ponožky, minule som tam našla cudzie slipy, čo neviem ako som k nim prišla, opäť nejaká podprsenka...