najlepsie sa asi odpoveda az ked si clovek zazije, ale pokial by mi prejavoval naklonnost a nemala by som pochybnosti o jeho citoch a vernosti, tak asi nevadilo. keby sa od momentu ako tu asistentku dostal nieco zmenilo, citila by som, ze ochladol alebo tak, tak prirodzene vadilo
kazdy chalp ma postranne umysli ak by bola velmi pekna a on velmi uspesny tak je velka sanca ze nieco medzi nimi bude. moze mat doma priatelku ktoru velmi lubi ajtak ju podjebe zeny nebudte naivne chlapi su rovnake svine ako vy.
@hoperpohroma mysli si co chces, emocie a hormony su silneisjie ako mozog a to plati aj pre zeny mozes mat priatela, mozes byt vydata ked budes mat prilezitost tak ...
@6 zelam si aby si niekedy pochopil a zazil co je to laska a lubit niekoho, ze je to nieco uplne ine nez blbe hormony lebo teraz mi je uprimne luto ze to nepoznas a nevies pochopit
Mne by inak na tom vadil len to, ze by som neverila jej a bolo by celkom pravdepodobne ze by sa mu ponukala, skusala to nanho, lepila sa a tak a ten samotny fakt ze ma tu drzost robit to by ma stval ale teda isto by mi to povedal ak by sa to dialo a riesil by to bud raznym vysvetlenim a upozornenim nech sa uvedomi alebo zmenou asistentky takze np
raz som mal strašne sexy vedúcu a nedokázal som sa sústrediť na prácu, čo malo neblahý dopad na moje pracovné výsledky. Preto je najistejšie zamestnať radšej asistenta alebo nejakú staršiu sekretárku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
:letim:
depends
ale keby mal sekretárku, tak by som to bola najskôr ja ! 8)