Topánky na vysokom opätku nenosím.Teda ani topánky nenosím...iba tenisky...a keď už,tak to musím,pretože topánky na vysokom si vezmem maximálne tak na nejakú oslavu alebo keď ideme do divadla alebo tak..proste nie je to môj štýl....
hlasovala som pre prvú možnosť, aj keď najradšej nosím botasky alebo niečo podobné bez opätku. Ale samozrejme mala som na nohách už aj niečo "vyššie" , no a to preto, lebo sa mi to páčilo - teda prvá možnosť
Veľmi ich nenosím, lebo aj bez opätkov mám 181cm a s opätkami je to sodoma gomora A keď si predstavím, že som v takých topánkach pri mužovi, ktorý je len o nejakých pár centi vyšší...
nenosím ich,bolia ma z nich nohy, sú pre mňa nepohodlné...a navyše som potom jak golem, som dosť vysoká bez toho aj keď je na to príležitosť (napr. stužková) tak som mala na nízkom opätku
neznášam topánky s opetkami ... aj keď som donedávna v jedných chodila...alebo som sa o to pokúšala.. je to nepohodlné a nepáči sa mi to... a pravidelne som v tom padala ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
1. páči sa mi to
2. som vyššia
3. opticky mi to predĺži nohy
4. opticky mi to zmenší riť
5. už v nich nechodím smiešne jak kačica
6. cítim sa v nich dobre
striedam topánky. a nemám rada opätky pod 5cm.
"vysoko opätkovej paničky"
1/ neviem v nich poriadne chodiť a zle sa v nich uteká na bus
2/ mám problém vôbec také topánky mojej veľkosti nájsť
takže nosím buď s nízkym opätkom alebo bez
pacia sa mi a pri mojej vyske by boli fajn, ale vobec v nich neviem chodit...
a okrem toho to nie je zdrave
Ale na bežné používanie topánky s vysokými opätkami nenosím...
A nosím ich lebo sa mi to páči, som v nich vyššia a opticky mi predlžujú nohy a už som sa v nich aj naučila trochu chodiť
Dávam si ich niekedy aj na sex
Keby sa nam to nepacilo tak by ich povyhadzovali z okna