Čo by ste povedali alebo spravili chalanovi, ktorý sa chce s tebou rozísť a jeho argument je : ,, Aby som ti neublížil." Myslel to v tom zmysle, že sa okolo neho motá veľa báb . To ostatné som nepochopila .
Ak ma má rád ,tak prečo by mi mal ublížiť , tý
ak nejaký chalan toto povie znamená to podľa mňa toto: "už ťa viac nechcem, objavil som inú" takže ak mi to niekto povie, v tej sekunde pre mňa prestane existovať
@miaja aj ja som si to myslela , ale po našom rozchode s nikým nechodil . Od je taký sukničkár a je možné že chcel byť zo všetkými a keby som ho videla s inou tak by som sa naňho urazila .... Konečne som to pochopila
mne sa to raz stalo a použil som presne ten argument. Znamenalo to to, že mi hrozne miestami liezla na na nervy až som ju mal vždy chuť udrieť. A tak som sa s ňou radšej rozišiel lebo som jej nechcel ublížiť. Preboha keby som ju svojimi bicákmi udrel tak by som ju asi aj zabil.
no to znie tak altruisticky, ze za to by si sa nemohla ani len hnevat, tak mozno, aby si nerobila cirkus. taky zufaly pokus...asi to chcel ukoncit ,,elegantne'', ,,v tichosti''
ved to je cisto zensky sposob ako sa niekoho "zbavit" - pouzit klamstvo a manipulacne techniky s pokryteckym altruizmom...chlapec sa dobre ucil od zien
ďakujem za vaše názory skončilo to tak , že sme sa rozišli . Podozrievala som ho , že chodí s inou ,ale nechodil . Chvíľu som si poplakala ,ale aj tak sme ostali dobrí kamaráti.
bývalý sa so mnou rozišiel z podobného dôvodu... prišli sme na výšku, do nového veľkého mesta, kde je predsa plno krásnych dievčat a najkrajší z jeho agumentov na náš rozchod bol, že si chce užívať dievčatá, nové mesto a diskotéky s kamarátmi ako keby mal 15...
Jednoducho...asi malo o neho záujem viac dievčat alebo on o nejakú dotyčnú...no a nevedel ako sa z toho vyvliecť...tak ti dal takýto lacný argument
Pretože ak by ťa mal naozaj rád, resp. ťa ľúbil, no tak predsa...je azda jedno aj keby bolo okolo neho dievčat 50, všakže?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
však to dievča už musí mať depky jak hora z toľkého neľúbi ťa, nemá ťa rád...
Nemáš začo.
Pretože ak by ťa mal naozaj rád, resp. ťa ľúbil, no tak predsa...je azda jedno aj keby bolo okolo neho dievčat 50, všakže?