dobre otazka...pre fajciarov..ste totalne zavisl na kazdodennej davke minimalne 15 cigariet.zrazu vam doju prachy...kamosi su seci prec a nemate co hulit..setky zasoby pojalo co dalej ....je aj ina moznost ako sa vrhnut na spak.to je take bezdacke .
toto sa mi stalo raz, že fakt nebola možnosť.. cítims a za to trápne, ale bolo to nevydržateľné a môj problém bol ten, že som nemala žiadne prachy.. tak som normálne išla von a vypýtala si cigu od chalana na zastávke, videl že nie som nejaká socka a v pohode mi dal.. tak som si vypýtala ešte jednu od ďalšieho a nejako som prežila tých pár hodín.. dlhodobejšie riešenie ale nevidím
inak som za celý život proste vždy nejako tie cigy zohnala.. požičala si peniaze alebo ja neviem, proste vždy som sa dostala k nim.. a mám na poličke tri rezervné, na ktoré proste nemyslím keď si hovorím, koľko mám cigariet, ale keď som v núdzi, vezmem si.. a doplním potom
proste choď von a vypýtaj si od random človeka, máš to jedno, beztak ťa už nikdy neuvidí
Som presne v tejto istej situácií teraz ..ale presne ! .. tlačím do seba cukríky .. a musím povedať ze už mi to tak ani nechýba tá ciga ..ako chýba..ale nie až tak jak keď som si nedal cukrík..
az na to ze je 22 47 a. na nasej ulici sa nenajde ani bezdak v tuto hodinu ....krcma zatvorena kks....psycho stav...budem po zbytok vecera zuvat ceruzku
..ako vies ze nemam ziadny prijem...nemam ho pravidelny kedze moja praca nepatri medzi tie kedy clovek chodi kazdy den do prace a domov.no za dva dni si viem zarobit polovicu z beznej mesacnej vyplaty..........ja som tu riesila debatu ktorych sa to tyka....ocividne niesom jediny clovek na zemi ktoremu sa nieco podobne aspon raz stalo....
hej ale v oblasti de byvam ...neni ani pumpa ani nic otvorene po 10.iatj smola.a ked ma niekdo prachy na ucte a nic v penaznom boxe a mal by utekat peso v noci do mesta koli cigam XDDD....to stoji za to...ale nasla sa rezervna vdaka bohu...v puzdre od gitary kks .. ...este ze existuju dni skusobne kedy sem tam padne ciga do tjv puzdra gitary
Keď som ja nemal cigu tak som musel proste vydržať ...nič hrozné to nieje a to padala u mňa každý deň krabička Malrboro Flavour. Posledné 3 mesiace takéto problémy nemávam od kedy fajčím elektriku "nabijem" tam do toho 110 cigariet a funguje mi to 4-5 dní...Camel,Jahoda,Citrus,....
tak skoc do krcmy tam to nekdo urcite da aspon tu jednu cigaretu aj ked budez zobrat jak kkt mozno ale stoji to za to aj ked ja neznasam takych ludi co furt len zobru a svoje si nikdy nekupia ,, ale ja by som skor v takejto situacii fajcil tie spaky
fakt, fakt, ale fakt si neviem predstavit, ze by som nemal prachy na cigarety. Ked som vo financnej tiesni kupim si zaciatkom tyzdna tabak a setrim si ho a to mi vydrzi aj dva tyzdne (aj ti to sedi na tych 15cig/den), to si neskusal?
ale v minulosti, ked neboli prachy, kupil som si vzdy radsej jedlo, ako cigarety, kedze fungujem ako samostatny jedinec a chladnicku mi mamina neplni...
..no nist to .den bol prezity..kks ..dobre ale .ja nebyvam v BA .nase emsto sa vola po druhom mesto duchov..po 10 nnikdo nikde.ani socky po meste .kks taka radost vratit sa z prahy XDDDD ze az...elektricky ? XD vraj...unas chodia len mhd.aj to len kazdu polhodinu do mesta a nazad po 10tiej peso polhodinu..susedom si pytat .ta zazaluju ze si ich zobudil ze narusas nocny klud raz som si pytala zapalky.kukali zo skary namna ako na vraha .a nechceli mi dat normalne az potom dako staraaa deda prehovorila ze im neukusnem z ruky ak otvoria tie posrane bezpecnostne dvere ...nedochadzacky unas v okoli .a to som na sidlisku.ze pumpa.dalsi vtip roka.najblizsia na konci mesta ludia kaslite na to......toto je blby osud snad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inak som za celý život proste vždy nejako tie cigy zohnala.. požičala si peniaze alebo ja neviem, proste vždy som sa dostala k nim.. a mám na poličke tri rezervné, na ktoré proste nemyslím keď si hovorím, koľko mám cigariet, ale keď som v núdzi, vezmem si.. a doplním potom
proste choď von a vypýtaj si od random človeka, máš to jedno, beztak ťa už nikdy neuvidí
Viem to, lebo som istý čas pracoval v trafike....
Ale pre viac info už sa spýtaj niekoho povolanejšieho.
Neznášam ľudí čo ´´fajčia vďaka ostatným´´ nemajú peniaze a každú chvíľu dáš mi cigu dáš mi cigu?
Nefajčím vyše roka...som rád...
alebo sa odnauc fajcit
alebo cukriky ci zuvacky su dobre na to
alebo vodnica ( )
nefajcim inak, tipujem
ale v minulosti, ked neboli prachy, kupil som si vzdy radsej jedlo, ako cigarety, kedze fungujem ako samostatny jedinec a chladnicku mi mamina neplni...
a zakaždým mi dajú
aj ja kolkokrát dám cigu niekomu neznámemu, keď si príde vypýtať
len treba chciet