Ahojte, možno to tu už bolo neviem teda, ale aké ste sa naučili prvé pesničky na gitare? Hrám asi pol roka a akordy teda viem(aj barré niektoré) tak by som chcela niečo na vystúpenia Ďakujem za odpovede,hejty a tak
descreation smile, behind blue eyes, save tonight (eagle eye cherry), sail away (the rasmus), evanescence (going under, my immortal, bring me to life)... aaa tak.
Come As You Are - Nirvana Highway To Hell od ACDC, nejaké veci od Seether a Creed, Sweet Dreams v Mansonovom podaní, nehovorím že som ich vedela od A po Z ale mala som tak 16 či 17, už neviem, nehrala som odvtedy nič, sotva si niečo ešte pamätám, hlavne za to že som ľaváčka a už ma to potom frustrovalo
@elenari hmmm seether a creed sú dosť šmak vôbec prvý krát vidím že to niekto okrem mňa počúva v týchto končinách palec hore... ešte mi povedz že aj shinedown počúvaš
@navratkrakena to nepočúvam, ale asi začnem ak je im to podobné ešte som o nich nepočula keď mám pravdu povedať. @poke no známi sú, ale pre veľa ľudí čo fičia iba na mainstream sú len nejakými zakopanými kapelami a v mojom okolí ich tiež nikto nepozná :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@poke no známi sú, ale pre veľa ľudí čo fičia iba na mainstream sú len nejakými zakopanými kapelami a v mojom okolí ich tiež nikto nepozná :-S
» hudbaodhensona.blogspot.sk/...