@stormmast3r tie druhe vyzeraju lepsie a asi budu aj pohodnejsie,ja nosim martensy ale tak to su len imidzovky ale super sa v nich chodi lebo maju bublinu v podrazke
ja som si kupil napodobneninu steelov za nejake 3000sk a mam ich uz 4 roky a nevimenil by som to za nic...nosim ich do lesa na tury vsade co sa tyka lesov a prirody..
mne sa zdajú byť 60-tky nerozbitnejšie, ako 90-tky. Vydržali teda u mňa dlhšie, majú predsa iné šitie, originálne aj inú podrážku...
Mne prídu lepšie. Ale ak si mám vybrať z toho, čo ponúkaš, tak jednoznačne 90! Nové stoja za vylíž prdel a materiál nestojí za nič, podšívka je ako od číňana a podrážka... skopol som ju nechtiac a ani netrebalo veľkú silu... nieje priklincovaná, ale iba prilepená!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vz. 2007
ja som si kupil napodobneninu steelov za nejake 3000sk a mam ich uz 4 roky a nevimenil by som to za nic...nosim ich do lesa na tury vsade co sa tyka lesov a prirody..
Mne prídu lepšie. Ale ak si mám vybrať z toho, čo ponúkaš, tak jednoznačne 90! Nové stoja za vylíž prdel a materiál nestojí za nič, podšívka je ako od číňana a podrážka... skopol som ju nechtiac a ani netrebalo veľkú silu... nieje priklincovaná, ale iba prilepená!
mam ich uz 4 roky a zatial vydrzali pri obcasnom noseni .. len mi v poslednej dobe nejako moc rastie noha ..