a potom este aj : ty si zas nemysli ze ja som volajaky kokot...neboj sa...ja som vyuceny elektrikar...ja mam 9 triedu a 3 roky ucnovky
ale ono to je vtipne iba ked to hovori maestro tym jeho zamatovim hlasom ....v zime sa snim chceme s kamaratmi stretnut..pojdeme do prievidzi a dufam ze nam da neaky ten podpis + spolocnu foto teda aspon dufam ze nas nezabije nozom..bodákom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a s bývalou spolužiačkou sme to aplikovali v rôznych tvaroch na rôznych jedincoch xD
už má jednotku už je jebnutá
už má nový mobil už je jebnutá (o spolužiačke, ktorá mala nový mobil a stále s ním točila na šnúrke že ho pár krát ojebala o stenu)
už ma motorku už je jebnutý (a debilkovi čo chodil stále vrčiaci okolo na nás na nejakom kozom dychu xD)
etc
"zajebem plyn"
a v neposlednom rade "marha"
a taktiež "za*ebem plyn.."
áno, aj my sme mali obdobie Meliška
a potom este aj : ty si zas nemysli ze ja som volajaky kokot...neboj sa...ja som vyuceny elektrikar...ja mam 9 triedu a 3 roky ucnovky
ale ono to je vtipne iba ked to hovori maestro tym jeho zamatovim hlasom ....v zime sa snim chceme s kamaratmi stretnut..pojdeme do prievidzi a dufam ze nam da neaky ten podpis + spolocnu foto teda aspon dufam ze nas nezabije nozom..bodákom..
zabijem ta nozom bodakom
bubny jebu sarinovci vyjebanui!!:
daj mi tych 500 korun
peteeeer peter co robis na zachode som D
@bejak na záchode?dobre tak ser!
ty ku*va ciganska neandrtalska
22heho je a ona nema cibulu doma v byte
ty mahaganska ku*va spinava , ty bzdoka
no pozri uz mam v pi*ci nervy zase
mumia mumacka
atd atd
a potom este jedna, ale neviem to presne, ale išlo tam o to, že si rozbil nos, lebo mu povedala Etela, že ma zhasnúť svetlo. a bolo to niečo taktéto:
"No..lebo si povedala zhasni!!" a samozrejme nejake nadavky za tym
"oni volaco maju a nevedia co maju"
"Ja som jebau take tabaky do pici , to nechty boli pomlete one kaktusy setko dokopy, kopyta z baranov ,, ale som dymou"
"ty chces aby som zle spravou?"
atď. je toho vela , skoro kazda veta co Majster vyslovi je zabavna ,zmysluplna a poucna
@aguri500 diky za tip